S-au limpezit lucrurile în privinţa reabilitării DJ687 Hunedoara-Călan

4 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

         Până la urmă, lucrurile s-au clarificat în legătură cu proiectul de reabilitare a Drumului Judeţean 687 Hunedoara-Călan. Ieri, a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara o întâlnire cu cei care sunt responsabili de investiţia respectivă şi un reprezentant al Inspecţiei de Stat în Construcţii din Timişoara.

Şi, au fost lămurite toate neclarităţile pe care unii responsabili le aveau.
Surse din Consiliul Judeţean Hunedoara au declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că astăzi, conducerea CJ va lua măsurile necesare privind managementul proiectului, pentru ca lucrările de reabilitare a DJ687 Hunedoara-Călan să reînceapă cât mai repede şi să fie finalizate la termenul stabilit.
Reaminitm că, de mai multe luni, lucrările la această investiţie, cea mai mare care se află în derulare din judeţ, sunt oprite, după ce constructorul nu a primit documentele necesare de la Consiliul Judeţean şi nu a putut continua proiectul. În fapt, dacă ar continua lucrările la acest moment, ar trebui să intre pe terenul unor persoane fizice, ceea ce ar fi ilegal.
Ieri, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Vasilescu (medalion), care este coordonatorul proiectului, a afirmat că toată lumea s-a lămurit ce este de făcut în continuare, inspectorul în construcţii de la Timişoara i-a indicat articolele de lege după care trebuie să se ghideze.
Să sperăm că, în aceste condiţii, când s–au seoarat apele, investiţia să reînceapă şi, mai important, să fie finalizată în timp util, ca să nu se piardă fondurile europene. (Sorina Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rectificare bugetară minusculă la Densuş

Foarte mulţi primari, indiferent de coloratura politică, se plâng de banii puţini cu care s-au ales în urma recentei rectificări...

Marketingul bun de la Castelul Corvinilor produce efecte!

          Aproximativ 90.000 de turişti au fost înregistraţi în luna august la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara. În 15...

Înscrieri la Colegiul pentru Învăţământ Terţiar Nonuniversitar al Universităţii din Petroşani

La Universitatea din Petroşani se organizează concurs de admitere la Colegiul pentru Învăţământ Terţiar Nonuniversitar (CITN-UPET) în domeniile Tehnician transporturi...

Închide