Politica si administratie

S-au hotărât! Liberalii hunedoreni îl susțin pe Cîțu pentru șefia PNL

Adriana Năstase

Deputata PNL Vetuţa Stănescu, președintele filialei judeţene Hunedoara a PNL, și-a anunțat ieri sprijinul pentru candidatura lui Florin Cîțu la șefia partidului.

“O echipă formidabilă”

“S-a scris mult și s-a discutat și mai mult in ultima perioadă, despre alegerile interne ale Partidului Național Liberal. Fiind o persoană echilibrată, am considerat că este util pentru echipa din care fac parte, pentru filiala pe care o conduc, să vorbesc mai puțin și să îmi ascult mai mult colegii.Este extrem de dificil să alegi între Ludovic Orban și Florin Cîțu. Îi cunosc foarte bine pe amândoi, le știu capacitatea de muncă, loialitatea fată de oameni, dorința de inovare și reformă, patriotismul de care dau dovadă și perspectivele fiecăruia dintre ei.
Dar, fiind o persoană cu mult simț al responsabilității, consider că un politician trebuie să facă alegeri și să le însușească, până la capăt. Asumarea deciziei este foarte importantă pentru traiectoria omului politic.
Cred cu tărie că România are nevoie de schimbări fundamentale, la nivelul modului în care se face politică, la nivelul administrației centrale, practic este nevoie de o reformă totală. Omul care a reușit să construiască o formidabilă echipă în jurul său și în jurul acestui deziderat este Florin Cîțu.
Cu onoare și mândrie mă alătur acestei echipe și îmi asum, alături de colegii mei, că vom face performanță în administrație, vom fi mereu alături de oameni și vom construi un viitor mai bun pentru România! Județul Hunedoara este în echipa câștigătoare”, a spus Vetuţa Stănescu.

One thought on “S-au hotărât! Liberalii hunedoreni îl susțin pe Cîțu pentru șefia PNL

 • Gentuta ar trada pe oricine numai sa prinda ceva functii.
  Cand a pus-o Orban secretar de stat, fara niciun merit, ca la ea doar prostia este sclipitoare, a fost bine!
  A fost cu Orban prin judet sa faca campanie si a fost sustinuta de el, desi profesional tinde catre zero.
  Este o incompetenta care a obtinut totul doar prin numiri politice…de la Molot incoace.

  Sper sa i-o traga Citu daca ajunge presedinte.
  Vorba aia…iubim tradarile, dar nu iubim tradatorii!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura