EvenimentFlash

S-au dat sentinţele în dosarul „Ketamina”

Andreea Lazăr

Cei 30 de inculpaţi din dosarul „Ketamina”, printre care şi fiica primarului din Haţeg, Oana Timiş, şi-au aflat, ieri, sentinţele. Un singur inculpat din dosar a fost condamnat la închisoare cu executare, restul primind pedepse între cinci luni şi patru ani de închisoare cu suspendare.

Pedeapsă cu suspendare pentru Oana Timiş
Fiica primarului oraşului Haţeg, Oana Timiş, în vârstă de 21 de ani, a primit un an de închisoare pentru trafic de droguri şi cinci luni, pentru consum de droguri. Ea va avea de executat pedeapsa cea mai mare şi anume, un an.  Magistraţii hunedoreni au dispus suspendarea sub supraveghere a pedepsei pe durata de încercare de trei ani. În acest interval, Oana Timiş va trebui să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Hunedoara, să anunţe orice schimbare de domiciliu şi orice deplasare care depăşeşte opt zile. De asemenea, ea va trebui să se supună oricăror măsuri de tratament sau îngrijire, în scopul dezintoxicării, sub supravegherea Tribunalului Hunedoara. Oana Timiş şi-a petrecut aproape patru luni în închisoare, fiind eliberată la începutul lunii decembrie 2010.

O singură sentinţă de închisoare cu executare
Cei 29 de membri ai lotului „Ketamina”, acuzaţi de trafic şi consum de droguri, au primit pedepse de închisoare cu suspendare, între cinci luni şi patru ani. Singura care va sta după gratii timp de trei ani şi jumătate este Andreea Bercea. Ea mai avea de executat un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, în urma unei condamnări a Judecătoriei Petroşani. Magistraţii au cumulat cele două pedepse, iar tânăra îşi va petrece următorii ani în închisoare.
Inculpaţii pot declara apel la decizia magistraţilor în termen de 10 zile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura