S-a sinucis din dragoste

Trupul lui Tamaş Ion Gabriel (foto), deveanul dat dispărut de o săptămână, a fost descoperit duminică după-masă, plutind pe apele râului Mureş, în apropierea localităţii Ilia. Potrivit poliţiştilor, varianta sinuciderii este cea mai plauzibilă, deoarece în seara dispariţiei sale, tânărul plecase de acasă, supărat, fiindcă se despărţise de iubita lui.

Striga după ajutor

Oamenii legii sunt de părere că bărbatul de 30 de ani şi-a încheiat socotelile cu viaţa în urmă cu o săptămână. În seara dispariţiei sale, în data de 14 mai, patru bărbaţi care pescuiau în apropierea podului de peste râul Mureş, din localitatea Şoimuş, i-au anunţat pe pompieri că în apă se află un bărbat care se zbate să nu se înece şi care strigă după ajutor. Cu toate că trupele de salvare au ajuns la faţa locului în câteva minute, nu au mai reuşit să recupereze trupul bărbatului. Duminică după-masă, la o săptămână de la acest incident, în jurul orei 17, tot nişte pescari au observat trupul deveanului plutind pe râul Mureş, în apropierea barajului de la Ilia.

Mesaje disperate

În seara în care pescarii au auzit ţipetele de ajutor, cu trei ore înainte, Tamaş Ion Gabriel plecase îngândurat din casa părinţilor săi, fiind foarte supărat, pentru că se despărţise de iubita lui. Potrivit oamenilor legii, în calculatorul tânărului au fost descoperite mesaje de disperare, trimise către fosta prietenă. „Au fost găsite mai multe e-mail-uri în calculatorul personal al tânărului, din care reiese clar faptul că era depresiv, deoarece se certase cu prietena lui. Tocmai de aceea, varianta sinuciderii este prima pistă pe care merg anchetatorii”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (L. Botici)

5 comentarii la „S-a sinucis din dragoste

 • 31 mai 2010 la 0:53
  Permalink

  De ce nu se scrie niciodata ca a fost din cauza parintiilor. Tot timpu iubita sau prietenii.Cazul asta ca si multe alte cazuri a fost din cauza parintiilor.

 • 12 iunie 2010 la 0:51
  Permalink

  Pacat de Gabita.Am fost azi si i-am dus o berula..sigur i-a placut!macar acum sa bea si el o bere ca nu-l mai fute nimeni la cap..te pup Gabita

 • 12 iunie 2010 la 0:53
  Permalink

  Pacat de Gabita.Am fost azi si i-am dus o berula..sigur i-a placut!macar acum sa bea si el o bere ca nu-l mai fute nimeni la cap..te pup Gabita
  Ai o familie de *****..Nu cred ca au fost de doua ori la mormantul tau!!

 • 12 iunie 2010 la 1:07
  Permalink

  Dorule,astept doua vorbe de la tine..asa cum ai promis..

 • 31 octombrie 2010 la 4:00
  Permalink

  ne este dor de tine Gabita!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare