S-a oprit cu mopedul în autoutilitară

16 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Este vorba de un bărbat de 57 de ani, din Ghelari, care nu are permis de conducere şi circula cu un moped pe o stradă din localitate.

Poliţiştii din Hunedoara au fost anunţaţi telefonic despre faptul că pe strada Poiana din localitatea Ghelari, mopedistul a intrat într-o autoutilitară care staţiona pe sensul opus de mers al acestuia. În urma impactului nu au rezultat pagube materiale, iar conducătorul mopedului a refuzat transportarea sa la spital pentru investigaţii medicale.
”În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a informat IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vitezoman rupt de beat pe DN7

Individul a fost prins de radar în localitate cu 81 de kilometri la oră, pe un segment de drum unde...

Spărgători de maşini prinşi de poliţişti

Suspecţii operau după o metodă clasică: ocheau autoturismele parcate în zone retrase, le spărgeau unul din geamuri şi furau tot...

Jocurile Olimpice pentru Tineret din 2022, mutate în 2026

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) şi Senegalul au decis, miercuri, să amâne pentru anul 2026, viitoarea ediţie a Jocurilor Olimpice de...

Închide