Politica si administratie

S-a lansat Harta Interactivă a Tineretului

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a lansat Harta Interactivă a Tineretului. Aceasta conține, pentru fiecare județ în parte, datele de contact şi evenimentele organizate de toate Casele de Cul­tură ale Studenților, Fundațiile pen­tru Tineret, asociațiile și federațiile de și pentru tineri / studenți, precum și organizațiile non-guvernamentale din domeniu.
De asemenea, harta va conține și in­formații cu privire la activitatea Agen­ției Naționale pentru Egalitate de Șanse și a Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.
„Ne dorim ca acest instrument interactiv să devină atractiv pentru toți tinerii din România și să aibă ca rezultat creșterea participării lor la evenimentele organizate de instituțiile și ONG-urile din domeniu”, a declarat Natalia-Elena Intotero (foto), ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.
Harta va fi îmbunătățită în fiecare zi cu noi date despre ONG-uri și instituții de resort cu atribuții în domeniu, urmând să fie extinsă și cu date despre ONG-uri pentru familie și copii.
Harta Interactivă poate fi accesată la următorul link: https://mfamilie.gov.ro/1/harta-interactiva/

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura