S-a impus legea favoritelor

Ciprian Marinuţ

Primele trei clasate din cele trei divizii ale campionatului RealSport s-au impus în meciurile din weekend şi şi-au consolidat poziţiile fruntaşe, deşi unele victorii au fost obţinute cu emoţii, iar una este contestată.

Grawe confirmă, Alfa Team revine
Lidera SuperLigii, Avantaje, s-a lecuit după eşecul din etapa trecută cu Grawe şi a făcut instrucţie cu Voinţa Vălişoara, realizând scorul etapei 9-3. Ocupanta locului secund din eşalonul de elită, Grawe, a confirmat că-şi merită poziţia fruntaşă şi a dispus cu 5-3 (2-1) de Quasar, una dintre formaţiile puternice ale competiţiei. Meciul a fost echilibrat în prima repriză, dar, după 1-2 la pauză, Grawe s-a desprins, întrucât Quasar a acuzat oboseală, din cauza faptului că nu a avut nici un jucător de rezervă. Grawe a punctat prin A. Stoica (5), Piţigoi (14 şi 30), Damian (31) şi Muntean (46), iar Quasar a menţinut suspansul prin Mirea (6), Cioroagă (34) şi Vişan (36). Alfa Team, la care a revenit Ciprian Luca, a depăşit momentul greu al eşecului cu cântec cu Avantaje şi a revenit pe podium, după succesul cu incomoda Anonimii. Meciul a fost pe muchie de cuţit în prima repriză şi în startul părţii secunde. Părău (min. 10) a deschis scorul pentru Anonimii, iar Mihăiescu (21) a egalat pentru Alfa. Anonimii au ratat numeroase ocazii de gol în primele minute de după pauză, iar Alfa Team a preluat conducerea prin Elek Szemely (min. 28), antrenorul secund de la Mureşul Deva. Acelaşi Elek a marcat pentru 3-1 în minutul 35, iar de acolo, meciul s-a rupt. Alfa Team a profitat de situaţie şi a înscris de trei ori consecutiv prin Kutyfalvi (38), Bănărescu (45) şi Vîrlan (49).

Rabla ţinută în şah, Comsid contestată
În seria I a Ligii RealSport, lidera Full GSM a obţinut o victorie scontată, 10-3 cu Vulturii, ocupanta locului trei, General Service, a dispus lejer, scor 8-4, de Bamboo, iar Venus, echipa de pe locul secund, a avut etapă liberă. În schimb, primele clasate din seria a II-a, a Ligii RealSport, au avut viaţă grea. Lidera Proiectul Rabla a fost ţinută în şah de Continental şi a câştigat greu cu 2-1. Aceeaşi soartă a avut-o şi FC Cristur, care s-a impus cu 4-3, la mare luptă, în faţa celor de la Young Boys. În fine, FC Comsid Tehnosteel, ocupanta locului trei, a avut un meci de infarct cu Sews Deva II. Comsid s-a impus cu 4-3, după ce a fost condusă cu 3-2, dar Sews a contestat rezultatul, pe motiv că un jucător eliminat de la Comsid nu a părăsit incinta terenului, astfel că verdictul va fi dat de Comisia de Disciplină.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.