Eveniment

S-a epuizat vaccinul pandemic

03 vaccinul-anti-ah1n1-protejeaza-dupa-14-zile-434x326

În urma campaniei de vaccinare a personalului medical, a elevilor de peste 16 ani şi a persoanelor care au solicitat să se imunizeze împotriva virusului A/H1-N1, la această oră, din cele 16.100 de doze de vaccin primite, în depozitul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara mai există circa 600 de doze. Pentru completarea necesarului de vaccin, ieri, prefectul şi conducerea DSP Hunedoara au solicitat Institutului Cantacuzino Bucureşti încă 10.000 de doze de vaccin Cantgrip (pandemic A/H1N1), pentru imunizarea populaţiei. Asta, în condiţiile în care 145 de hunedoreni au fost infectaţi cu virusul pandemic, iar o persoană, ce prezenta şi alte boli, a decedat. (N.Ebner)

One thought on “S-a epuizat vaccinul pandemic

  • Oamenii nu sunt animanle!Asta se doreste in lume ca oamneii acum sa fie testati ca si cobaii.Oare cati or scapa dupa?Oare cati nu se imbolnavesc dupa?NU FACETI VACCINUL!NU FITI FRAIERI SI PACALITI DE OCCIDENT SI DE MAS -MEDIA! FITI CU CAPUL PE UMERI SI INFORMATI-VA, AFLATI DESPRE EFECTELE DEZASTROASE CARE APAR IMEDIAT SAU IN TIMP DUPA VACCINARE,DEPINDE DOAR DE ORGANISMUL FIECARUIA DAR E CLAR NIMENI NU SCAPA NEATINS CUMVA…
    stiati ca au murit peste 50 de oameni in lume dupa acest vaccin antiporcin H1N1?Si multi s-au inmolnavit rau si altii sunt in scaun cu rotile?acest vaccin contine mercur si selenium si alte substante chimice cauzatoare de cancer si moarte.Informati-va [Citeste] !NU FITI COBAIUL OCCIDENTULUI,AL U.E. AL NORD-AMERICII!AM AJUNS SA PLECAM CAPUL OCCIDENTLUI?NICIODATA!ASA CUM A FOST FACUT DE OAMENI ACEST VIRUS A-H1N1 CU SCOP DE A DISRUGE OMENIREA TOT ASA ACEST VACIIN ESTE MAI GRAV DECAT VIRUSUL IN SINE!NU-L INCERCA PE PIELEA TA CA O MUSTI SI POATE O MUSTI PTR.TOTDEAUNA! CAUTATI SI CERCETATI,CITITI,SI INFORMATI-VA!
    recent un mare sportiv de performanta din U.S.A. de 16 ani a facut vaciin si in cateva zile a ajuns in scaunul cu rotile-paralizat.Sunt foarte multe cazuri in lume cu asemenea situatii si chiar de decese, dar acest lucru se cauta sa se ascunde de ziare,televiziune ,internet.cautati pe google.com si veti fii uimiti!

    DIN CANADA-PROF.CORNELIUS SERGHIE

    cornelius serghie-prof.Canada

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura