S-a deschis patinoarul din Deva!

Ieri, s-a deschis patinoarul din Deva, iar timp de două săptămâni, iubitorii sporturilor de iarnă din municipiu vor avea acces gratuit aici.
„La propunerea primarului Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat intrarea gratuită pentru toţi cei care doresc să vină la patinoar, până în data de 17 decembrie. De la acea dată, intră în vigoare tarifele de acces la patinoar. Tarifele au rămas aceleaşi ca şi anul trecut, adică 10 lei pentru fiecare serie de patinaj a câte două ore şi 10 lei pentru închirierea patinelor timp de două ore“, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva. Patinoarul va funcţiona, până în luna februarie, de luni până joi între orele 12.30 şi 22.00, iar de vineri până duminică între orele 10.00 şi 22.00. În data de 5 decembrie, la ora 18.00, în incinta patinoarului va avea loc un concurs de patinaj pentru copii, cu premii, şi un concert de colinde.
Toţi copiii prezenţi vor primi din partea primarului municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, dulciuri de Moş Nicolae. Patinoarul artificial are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi şi o capacitate de 130 de persoane pe serie. Acesta este dotat şi cu o cabină încălzită, unde se pot schimba patinele. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.