S-a deschis patinoarul din Deva!

3 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Ieri, s-a deschis patinoarul din Deva, iar timp de două săptămâni, iubitorii sporturilor de iarnă din municipiu vor avea acces gratuit aici.
„La propunerea primarului Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat intrarea gratuită pentru toţi cei care doresc să vină la patinoar, până în data de 17 decembrie. De la acea dată, intră în vigoare tarifele de acces la patinoar. Tarifele au rămas aceleaşi ca şi anul trecut, adică 10 lei pentru fiecare serie de patinaj a câte două ore şi 10 lei pentru închirierea patinelor timp de două ore“, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva. Patinoarul va funcţiona, până în luna februarie, de luni până joi între orele 12.30 şi 22.00, iar de vineri până duminică între orele 10.00 şi 22.00. În data de 5 decembrie, la ora 18.00, în incinta patinoarului va avea loc un concurs de patinaj pentru copii, cu premii, şi un concert de colinde.
Toţi copiii prezenţi vor primi din partea primarului municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, dulciuri de Moş Nicolae. Patinoarul artificial are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi şi o capacitate de 130 de persoane pe serie. Acesta este dotat şi cu o cabină încălzită, unde se pot schimba patinele. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 4.12.2018

Gabriel Frunză, din Hunedoara Pentru că i s-a respins solicitarea de eliberare condiţionată din puşcărie, el fiind închis încă din...

Bulina albă, 4.12.2018

Emil Părău, afacerist din Valea Jiului Pentru ideea şi iniţiativa ridicării unui drapel uriaş la graniţa Văii Jiului, pentru a...

Gura lumii, 4.12.2018

Vorbesc gurile rele că afacerea cu centenarul a mers foarte bine, iar o firmă abonată la banul public a încasat...

Închide