Comunitate

S-a deschis noul magazin DHS!

Sorina Popa

Vineri, 12 martie, Compania Eurosport DHS din Deva a deschis cel mai mare magazin de articole sportive din municipiu, situat pe DN 7, în apropierea fabricii de biciclete.

Cu această ocazie, cel mai mare producător de biciclete din România a iniţiat mai multe promoţii, pe perioada 12 martie-10 aprilie, clienţii având posibilitatea de a-şi achiziţiona diferite produse la preţuri mai mici. Pe lângă biciclete, scutere, ATV-uri, cărucioare pentru copii, compania Eurosport DHS pune la dispoziţie în noua locaţie echipament sportiv ANTA, una dintre mărcile cele mai apreciate în China, cu peste 6.000 de magazine în această ţară. Şi la produsele ANTA există reduceri de 50 la sută în această perioadă. Producătorul de biciclete nu se va opri aici cu investiţiile, pregătind mai multe surprize pentru clienţii săi.

Funcţionează de patru ani la Deva

Eurosport DHS, cel mai mare producător de biciclete din România, produce biciclete din gama Mountain Bike, cu suspensie, BMX, Kids Bike, Trekking Bike, City Bike şi Road Bike, având o largă reţea de distribuţie. Grupul PROPHETE GMBH, numărul 2 în Germania în producţia de biciclete, a cumpărat 30 la sută din acţiunile companiei Eurosport DHS, contribuind cu capital şi în acelaşi timp cu experienţa dobândită timp de 100 de ani în Germania. În 2006, Eurosport DHS a inaugurat noua fabrică de producţie din Deva, o investiţie de peste şase milioane de euro şi cu un spaţiu de producţie de 17.000 metri pătraţi. Capacitatea de producţie a fabricii este de un milion de bucăţi/an.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura