S-a deschis centrul de vaccinare la Ilia!

Un nou centru de vaccinare anti-Covid s-a des­chis, ieri, în comuna Ilia, din judeţul Hu­ne­doara, de acesta urmând să beneficieze în special cei peste 15.000 de locuitori din zona Văii Mureşului, programarea pentru imunizare la acest centru fiind posibilă pe platforma naţională.
Conform Prefecturii Hunedoara, centrul de vaccinare a fost amenajat la sala de sport din comuna Ilia şi este cel de-al 17-lea din judeţ.
Un alt centru de vaccinare este în curs de amenajare în oraşul Simeria şi va deveni func­ţional din 20 aprilie, el urmând să func­ţioneze în clădirea Parcului de Afaceri din localitate.
Potrivit datelor Instituţiei Prefectului, până ieri, un număr de 65.411 de locuitori ai jude­ţului Hunedoara au fost vaccinaţi împotriva Covid, dintre care 42.266 cu o doză, iar 23.145 cu ambele doze.
Prefectura precizează că locuitorii jude­ţu­lui Hunedoara care doresc să se vaccineze cu vaccinul produs de compania AstraZe­neca se pot prezenta, chiar şi fără pro­gra­mare anterioară, la centrele de vaccinare care folosesc acest tip de vaccin. (A. Năstase)

One thought on “S-a deschis centrul de vaccinare la Ilia!

  • 13 aprilie 2021 la 20:13
    Permalink

    Ilia pentru 15000 are doua centre. Hunedoara pentru peste 45000 are un singur centru. Mi se pare logic si corect. Mda …am uitat ca primarul Hunedoarei e in PSD.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Locuri libere la Căminul de bătrâni din Hunedoara

Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice din municipiul Hune­doa­ra are, la ora actuală, 17 locuri dispo­nibile pentru persoanele care ar

KARATE. Selecţionaţi pentru Barrier Free Open Cup

Trei sportivi de la grupa de Parakarate de la Palatul Copiilor Deva au fost selecţionati pentru a reprezenta România, alături

CANOTAJ. Nu au fost pe podium la Europene, dar speră la medalii la Olimpiadă

Preşedinta Federaţiei Române de Ca­notaj, Elisabeta Lipă, a declarat, la în­toar­cerea lotului României de la Campionatele Europene de la Varese

Închide