S-a aruncat în Jiu

Medicina legala inecat mures (8)

Nicoleta Popa

Pompierii şi poliţiştii hunedoreni sunt în alertă după ce ieri au fost anunţaţi că o femeie de 27 de ani din Uricani s-a aruncat în Jiu, de pe o conductă care traversează râul.
Apelul la 112 a fost făcut de mama tinerei, care spune că fiica sa avea probleme psihice şi de mai multă vreme suferea de depresii. La faţa locului s-a deplasat Garda de Intervenţie Uricani, dar şi un echipaj SMURD. În spijinul acestora a venit şi o echipă de pompieri de la Petroşani, dotată cu o barcă pneumatică şi instrumente de salvare-recuperare specifice.

Ploile îngreunează căutarea
Pompierii au patrulat pe ambele maluri ale râului, în speranţa că vor observa trupul tinerei. Alţi angajaţi ai I.S.U. Hunedoara au monitorizat râul de pe podul de la Uricani şi în apropierea barajului de la Paroşeni. Ploile torenţiale din ultimele zile îngreunează această misiune, Jiul fiind repede şi tulbure, iar pe alocuri atinge adâncimea de 2 metri. Până la lăsarea serii, trupul tinerei nu a fost găsit, echipele de intervenţie întrerupându-şi căutările care vor fi reluate în această dimineaţă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.