Ruşine şi lacrimi

11 x 2 fc hd rusineCiprian Marinuţ

FC Hunedoara s-a făcut de râs în meciul din deplasare cu revelaţia sezonului în Liga a III-a, seria a IV-a, nou-promovata Performanţa Ighiu. Trupa pregătită de Mircea Alic jr. a suferit cea mai drastică înfrângere din campionat 0-4 (0-2), după un joc slab la toate capitolele, iar la final, unii dintre jucători aveau lacrimi în ochi de necaz.

Sarabanda erorilor
Erorile individuale foarte grave, harababura tactică şi atitudinea nepotrivită ale jucătorilor de la FC Hunedoara au făcut ca misiunea echipei antrenate de Adrian Himcinschi să fie una mai simplă decât se aşteptau.  În vreme ce „alb-albaştrii” au dezamăgit şi au comis greşeală după greşeală pe terenul Stadionului „Cetate” din Alba Iulia, unde au fost încurajaţi de un grup numeros de suporteri, jucătorii noi-promovatei din judeţul vecin care se află pe podium au evoluat ca la carte şi au speculat prompt fiecare greşeală a adversarilor. E drept că de la FC Hunedoara au lipsit Ovidiu Trăşcan, accidentat,  Alexandru Petresc şi Iulian Tecsi, ambii suspendaţi, însă chiar şi aşa, jocul şi rezultatul sunt greu de scuzat.

De patru ori la podea
Tonul greşelilor grave l-a dat experimentatul Robert Cristian, care a comis un henţ în careu în minutul 22, iar David a deschis scorul din penalti. Pentru că Robert Cristian a părăsit terenul accidentat, în minutul 30, următorul la capitolul gafe s-a înscris portarul Păduraru. Acesta a ieşit hazardat din poartă la o fază de atac a gazdelor, după care David şi Weiner au ţintit bara, pentru ca în final, Szekely să marcheze simplu de la câţiva metri, 2-0. La acest scor „periculos”, FC Hunedoara a avut şansa de a reintra în joc, însă Daniel Creciunesc a ratat cu nonşalanţă o ocazie bună de a înscrie, chiar înainte de pauză. Situaţia a rămas neschimbată şi după pauză, deoarece în ciuda eforturilor disperate ale hunedorenilor de a drege busuiocul, golurile au venit tot în contul gazdelor. Szekely (min. 55) şi-a trecut în cont „dubla” după o preluare elegantă în careu şi un şut precis, în urma unei pase de la Buda. În fine, Fetiţa (min. 71) a stabilit scorul final la 4-0, după ce a scăpat singur de la mijlocul terenului şi a şutat din preajma careului pe sub portar.
La final, unii dintre jucătorii hunedoreni erau la pământ, iar alţii care au fost afectaţi mai serios de ruşinea eşecului aveau lacrimi în ochi, semn că înfrângerea la un scor aşa sever a fost una greu de digerat.

FC Hunedoara: Păduraru – Robert Cristian, Maghici, D. Creciunesc, Mardare – Drăgoescu, Lazea, Ionicescu, Bloj – Bozian, A. Grigore. Pe parcurs au mai intrat: C. Creciunesc, D. Grigore, Gheară şi Opîrlescu. Antrenor: Mircea Alic jr.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.