Ruşanu şi Nicula, din nou, în conducerea Senatului

Plenul Senatului a votat, ieri, componenţa Biroului Permanent, Radu Berceanu (PDL), Petru Filip (PSD), Dan Radu Ruşanu (foto stânga) (PNL) şi Laurenţiu Chirvăsuţă (UNPR), fiind cei patru vicepreşedinţi.
Structura noului Birou Permanent a fost aprobată cu 63 de voturi „pentru“, în timp ce lista nominală cu cei din conducerea Senatului a fost adoptată cu 82 de voturi „pentru“. Astfel, senatorul PNL de Hunedoara, Dan Radu Ruşanu şi Cosmin Nicula (foto dreapta), senator PSD, se află şi în această sesiune în conducerea Senatului. Nicula este pentru a patra sesiune pe post de secretar, iar Ruşanu a fost şi în sesiunea trecută vicepreşedinte. (S. Popa)

One thought on “Ruşanu şi Nicula, din nou, în conducerea Senatului

  • 5 septembrie 2012 la 7:16
    Permalink

    De toată jena suntem cu Ruşine(anu) ăsta!!! Cine naiba l-a adus pe miticul ăsta ahtiat de terenuri, ca şi reprezentant al judeţului ăsta??!! Probabil că trecutul lui de CI-st, îl poate face să se menţină în această funcţie pentru care ar trebui să ai cât de cât onoare. Dar din câte am observat, nu are nici o iniţiativă legată de colegiul din partea căruia freacă menta în Parlament! Ruşine lui şi celor care l-au votat! Ruşine şi vouă dacă îi mai pomenirii numele în paginile ziarului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare