Rugby: Ştiinţa Petroşani pregăteşte derbiul cu CS Năvodari

10 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Divizia Naţională de Seniori la rugby a programat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile etapei cu numărul 2 din play-off. Favoritele s-au impus din nou cu autoritate, singura excepţie numindu-se Rugby Club Bârlad, care a câştigat greu, 18 – 15, întâlnirea de la Bucureşti cu Griviţa.

Ştiinţa Petroşani şi-a continuat marşul triumfal prin Divizia Naţională în această ediţie de campionat şi a înregistrat o nouă victorie în care a obţinut punctul bonus ofensiv. Duminică, rugbyştii antrenaţi de Adrian Costache s-au impus cu 38 – 7 în partida de pe teren propriu cu CSM Bucovina Suceava. Echipa din Valea Jiului a reuşit şase eseuri, patru dintre ele transformate, faţă de unul singur al sucevenilor. Principala contracandidată a Ştiinţei la primul loc, CS Năvodari, a obţinut şi ea un succes lejer, 61 – 3 în deplasarea de la Gura Humorului.
În clasamentul play-off, după două etape, conduc cu câte 10 puncte CS Năvodari şi Ştiinţa Petroşani, departajate de esaveraj (128 – 3 faţă de 79 – 14), urmate de RC Bârlad cu 9 puncte. Pentru ultimul loc din semifinale se luptă celelalte trei formaţii, Griviţa Bucureşti cu un punct, Bucovina Suceava şi Gura Humorului cu zero puncte.
Etapa viitoare programează sâmbătă, de la ora 10:00, marele derbi CS Năvodari – Ştiinţa Petroşani, duel care este foarte posibil să decidă primul loc în play-off, dar şi să se reediteze în finala campionatului. Celelalte partide ale rundei a treia sunt RC Bârlad -RC Gura Humorului şi CSM Bucovina Suceava – RC Griviţa Bucureşti.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Hai Stiinta Petrosani !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Futsal: ACS West Deva – Informatica Timişoara 4-1

Echipa de futsal juniori de la ACS West Deva a obţinut recent o victorie imensă pe teren propriu la Deva...

Doi şoferi prinşi dintr-un foc

Doi şoferi sunt cercetaţi penal de poliţiştii rutieri, unul pentru că nu mai avea drept de circulaţie pe drumurile publice,...

S-a autoreclamat la poliţie

Un biciclist din Deva, de 47 de ani, a mers la poliţia din localitate pentru a le spune că a...

Închide