Futsal: ACS West Deva – Informatica Timişoara 4-1

10 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de futsal juniori de la ACS West Deva a obţinut recent o victorie imensă pe teren propriu la Deva împotriva puternicei formaţii Informatica Timişoara, câştigătoarea Cupei României pentru juniori sub 19 ani, în ediţia trecută de campionat.

Devenii au avut o evoluţie bună în această partidă şi au dominat jocul chiar dacă în prima repriză nu s-a înscris nici un gol. Cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, la mijlocul reprizei secunde, dar devenii au marcat de patru ori în ultimele şapte minute ale partidei, trei dintre goluri fiind marcate de către Denis Boldor şi unul prin Antonio Tilea.
Prin această victorie, formaţia ACS West Deva îşi asigură poziţia de lider în Seria a 5-a, cu o etapă înainte de finalul sezonului şi jucătorii deveni arată că vor avea o evoluţie spectaculoasă la fazele finale ale Campionatului Naţional de Futsal U19.
În ultima etapă, ACS West Deva va juca în deplasare la formaţia Şoimii Şimand, urmând ca apoi să joace un meci de baraj pentru prezenţa la turneul final al campionatului.
ACS West Deva: Fl. Gheorghe, Bogdan Pieptea, Andrei Vesa, Antonio Tilea, Denis Boldor, Andrei Trofin, Raul Vitalis, Laurentiu Biro, Robert Bulzan, Daniel Avram, Sergiu Boglea, antrenori: Claudiu Ghiura şi Marius Sîrbu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi şoferi prinşi dintr-un foc

Doi şoferi sunt cercetaţi penal de poliţiştii rutieri, unul pentru că nu mai avea drept de circulaţie pe drumurile publice,...

S-a autoreclamat la poliţie

Un biciclist din Deva, de 47 de ani, a mers la poliţia din localitate pentru a le spune că a...

Romeo Beja a fost eliberat

Fostul lider sindical din Valea Jiului a ispăşit o pedeapsă pentru subminarea puterii de stat, condamnare primită în urma mineriadei...

Închide