Rugby. Stiința Petroșani campioană în divizia națională de seniori

3 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa Ştiinţa Petroşani a cucerit titlul Diviziei Naţionale de Seniori (DNS), a doua ligă valorică a rugbyului românesc, după ce a trecut, miercuri, în finala competiţiei desfăşurată pe stadionul ”Olimpia” din Bucureşti, de CS Năvodari cu 13-12 (6-6). Astfel, echipa din Valea Jiului este prima care câştigă de două ori titlul DNS, după reuşita din 2015.

Cele două echipe prezente în finala din acest an s-au întâlnit și în sezonul precedent, atunci CS Năvodari impunându-se dramatic, 23-17, cu un eseu reuşit în ultimele secvenţe ale partidei.

Aşa cum se ştie, titlul primei ligi valorice în actualul sezon, SuperLiga CEC Bank, a revenit echipei CSM Ştiinţa Baia Mare, care s-a impus în finală, în septembrie, cu scorul de 23-17 în faţa celor de la SCM Timişoara. Băimărenii au câştigat şi Cupa României, sâmbăta trecută, după ce au învins în ultimul act pe CSA Steaua Bucureşti, cu 35-19.

Formația din Valea Jiului a dedicat victoria și noul titlu fostului antrenor Adrian Costache, care s-a stins din viaţă în luna septembrie, la doar 53 de ani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pugilistul hunedorean Daniel Gîrleanu a cucerit titlul de campion european

Pugilistul hunedorean Daniel Florin Gîrleanu, legitimat la CSS Hunedoara, a câștigat aseară medalia de aur la Campionatele Europene de juniori...

DEZVOLTĂM ROMÂNIA – Investim în infrastructură

După guvernarea PSD în care doar s-a promis, dar nu s-a şi realizat, infrastructura României este la pământ, iar consecinţele...

Bulina neagră

Adrian Iliescu, 50 de ani, hoţ aciuat în Deva Pentru că a fost condamnat la peste cinci ani de închisoare...

Închide