RUGBY. Mâine la Soci se joacă meciul Rusia-România

Naţionala de rugby a României va debuta mâine, 6 martie, în ediţia 2021 a Rugby Europe Championship, într-un meci cu Rusia, la Soci, de la ora 14.00 (ora României).
Pentru această partidă, prima pe care „stejarii” o vor disputa după un an, staff-ul tehnic a stabilit un lot de 36 de ju­cători, 22 de înaintaşi şi 14 jucători de trei­sferturi, informează Federaţia Română de Rugby.
„A fost o aşteptare destul de lungă şi ca echipă suntem încântaţi să revenim în competiţiile internaţionale, să jucăm după un an. Aşteptăm cu nerăbdare a­cest prim meci al ediţiei actuale, cu Rusia. Jucătorii s-au pregătit foarte bine şi ştiu ce aşteptări avem de la ei pentru meciul de sâmbătă. Rugbyul jucat la a­cest nivel îţi oferă noi provocări şi pentru echipa noastră este important să în­cepem bine partida, să punem presiune şi să transformăm acea presiune în punc­te. Trebuie să fim foarte disciplinaţi în joc de-a lungul celor 80 de minute. Ceea ce-mi doresc ca antrenor este să văd cât de mult munceşte echipa şi atitudinea co­lec­tivă pe care o arată în acest meci îm­po­triva Rusiei“, a declarat Andy Robinson, an­trenorul României.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Japonia va decide dacă vor fi spectatori la Jocurile Olimpice

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor lua o decizie până la finalul lunii martie privind accesul spectatorilor străini la

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Cârcotaşii dintr-o re­giune sudică a judeţului spun că se pune la cale o afacere de milioane, iar bani frumoşi ar

Bulina albă

Prof. univ. dr. Mircea Baron, de la Universitatea din Petroşani Pentru elaborarea unei lucrări ştiinţifice cuprinsă într-o carte document despre

Închide