Sport

RUGBY. La mâna altor rezultate

România a pierdut meciul cu Georgia de pe teren propriu, scor final 23-26, din Rugby Europe Championship 2022 și vom sta la mâna rezultatelor în speranța unei calificări la Cupa Mondială ce se va disputa anul viitor în Franța.

Mai motivați, dar degeaba
Gruzinii au început foarte bine duelul de pe Stadionul Arcul de Triumf, în ciuda cartonașului galben primit încă din minutul 4 de Aka Tabucadze, eliminat temporar după un placaj înalt aplicat lui Ionel Melinte. Cinci minute mai târziu, Georgia, liderul competiției, dechidea și scorul printr-un eseu al lui Lobjanidze, transformat de Tedo Abjandadze.
Chiar dacă „stejarii” au punctat ulterior prin Melinte și Cojocaru, adversarii s-au dovedit a fi constanți, astfel că la pauză ta­bela indica 13-21.
În repriza secundă, „stejarii” au fost mult mai motivați și au forțat întoarcerea sco­rului, fără succes însă. Eseul lui Florin Bărdașu și transformarea lui Melinte, de pe final, nu au mai contat. România a obținut un punct bonus defensiv, dar poate rata și barajul de Mondial, dacă Portugalia învinge Spania, iar Spania învinge Georgia. Geor­gienii sunt deja calificați la turneul final. Din grupa de calificare la Campionatul Mondial, doar locul 1 și 2 se califică direct, iar locul 3 duce la barajul ce se va disputa sub formă de turneu. România este obligată să învingă Olanda, ultima clasată, cu doar 4 puncte, meci programat pe 19 martie.Naționala noastră este obligată să obțină punct bonus în confruntarea de la Amsterdam.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura