RUGBY. Candidat surpriză la conducerea Federaţiei Române de Rugby

Consultantul internaţional şi fostul rug­bist Anton Pisaroglu (foto) îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby şi ar putea candida contra actualului preşedinte, Alin Petrache, la alegerile pentru conducerea FRR, care vor avea loc în 27 februarie 2021.
În vara trecută, Alin Petrache a fost cooptat la nivelul de vârf al World Rugby, în comisia unui grup de lucru format din nume importante, cum ar fi Sir Hugh Robertson, preşedintele Comitetului Olimpic Britanic, sau Angela Ruggiero, o fostă jucătoare americană de hochei pe gheaţă, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice
Pisaroglu a jucat rugby la CSA Steaua Bucureşti şi a fost component al echipelor naţionale de rugby de juniori şi U20, jucând ulterior şi pentru echipa naţională a Româ­niei de rugby 7 seniori. El a practicat de asemenea kickboxing şi sambo (un stil de arte marţiale derivat din judo). Absolvent al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, Pisaroglu a urmat şi cursuri de ştiinţe politice şi securitatea info­rmaţiei la Universitatea Yale din SUA şi la Universitatea din Londra.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare