Rugbiştii o dau pe fotbal

Jucătorii echipei Ştiinţa Petroşani din Divizia Naţională au fost provocaţi la o partidă de fotbal de o selecţionată a Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, iar întâlnirea va avea loc mâine, la Petroşani, întrucât rugbiştii au etapă liberă în campionat.
 

Odihnă activă
Antrenorul studenţilor rugbyşti, Alexandru Lupu, a declarat că Uniunea Naţională a Studenţilor din România i-a provocat pe jucătorii săi la un meci de fotbal, iar aceştia sunt dornici să demonstreze că sunt polisportivi. „Este o provocare pentru noi să jucăm fotbal, aşa că am acceptat, dat fiind faptul că mâine vom avea etapă liberă în campionat”, a declarat antrenorul Alexandru Lupu. Partida va avea loc sâmbătă, pe terenul „Ştiinţei“, din Complexul Universitar Petroşani.

În aşteptarea primelor
Jucătorii echipei de rugbi Ştiinţa Petroşani nu au intrat încă în posesia celor două prime în valoare totală de 150 de euro, promise de oficiali pentru primele două victorii din campionat. Elevii lui Alexandru Lupu au promisiunea că până de Paşti, vor intra în posesia sumelor restante. Dacă ar fi câştigat şi partida de la Suceava, atunci suma pe care ar fi avut-o de primit rugbiştii ar fi fost de 250 de euro.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.