Sport

Rugbiștii din Valea Jiului, convocați la Națională

Naționalele secunde ale României (Ro­mâ­nia A) şi Italiei (Emerging Italy) se vor întâlni pe 18 decembrie 2021, la Parma, într-un meci test. Pentru această partidă, staff-ul tehnic al echipei României, format din Andy Robinson, Stevie Scott şi Sosene Anesi, a selecţionat un număr de 36 de jucători.
Reunirea lotului va avea loc duminică, 12 decembrie, la sediul Federaţiei Române de Rugby, stagiul de pregătire urmând să aibă loc la Bucureşti.
„Acest meci este oportunitatea perfectă pen­tru jucători să continue evoluţiile bune pe care le-au avut în partidele din luna no­iem­brie. Perioada de iarnă este una în care ju­cătorii români nu au meciuri. De aceea, ne-am gândit că este important să ne antrenăm împreună, să avem un nou stagiu de pre­gă­tire şi un meci pentru ca jucătorii să arate cât de mult au progresat”, a declarat antrenorul echipei României, Andy Robinson.
Printre jucătorii convocați sunt și re­pre­zen­tanți ai clubului din Valea Jiului, Ionuţ Donici și Andrei Păşălan, care vor fi folosiți pentru linia a treia de atac.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura