România, rezultate onorabile la Campionatul European de bob

Reprezentanţii României, coordonaţi de antrenorul Iulian Păcioianu, au obţinut rezultate onorabile la Campionatul Euro­pean de bob, care s-a încheiat ieri la Win­ter­berg, în Germania.
Cea mai bună clasare a reuşit-o echi­pa­jul compus din Andreea Grecu şi Katha­rina Wick, care a terminat pe locul 5, la 19 sutimi de secundă de tandemul care a urcat pe cea de-a treia treapta a po­diumului.
Sportivele din România au început mai slab, cu o primă manşă unde au înre­gis­trat al 7-lea timp, şi, chiar dacă au avut cel de-al 3-lea timp în manşa secundă, n-au reuşit să recupeze decât două locuri.
În proba masculină de bob două per­soane, echipajul Mihai Tentea- Ciprian Daroczi a terminat pe locul 8, după ce, la fel ca la feminin, tandemul tricolor a avut o manşă secundă mai bună. Pe total însă, românii au fost mai lenţi cu 1.59 secunde comparativ cu ocupanţii pri­mului loc.
La bob patru persoane, echipajul format din Mihai Tentea, Cristian Radu, Nicolae Daroczi şi Constantin Dobre s-a clasat pe locul 11, în ultima zi întrecerilor din cadrul Campionatului European.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare