Robert Muzsic (PMP): Facem campanie fără atacuri, vrem să le arătăm hunedorenilor ce proiecte avem

30 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Robert Muzsic (foto) va candida la alegerile locale din acest an din partea PMP pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara. El are susţinerea nu numai a organizaţiei judeţene, dar şi pe cea centrală.

Am întrebat-o pe Ioana Constantin, secretarul general al PMP, ce şanse are Robert Muzsic la alegerile locale?
„La Hunedoara, în judeţul Hunedoara, avem o echipă care creşte constant. Această echipă se măreşte de la o zi la alta. Îl susţinem pe Robert Muzsic, el atacă postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Ca şi coordonator al campaniei electorale a PMP, sunt convinsă că Robert va obţine un scor cu două cifre. Avem câteva scenarii politice. Sunt situaţii dificile în Hunedoara, nu e vorba doar de pandemia de Covid-19, sunt şi inundaţii. Va fi o campanie electorală dificlă, vor fi alte reguli, alte măsuri. La nivel naţional avem 2.600 de candidaţi. Avem aşteptări mari de la organizaţiile PMP din teritoriu şi Hunedoara este una dintre acestea”, a declarat Ioana Constantin, secretarul general al PMP.
Robert Muzsic s-a decis că va candida la şefia CJ după o analiză serioasă. PMP l-a convins să facă acest pas, iar acum intră în bătălia electorală pentru funcţia de preşedinte al instituţiei judeţene. „Nu vom face o campanie bazată pe atacuri, vrem să arătăm ce proiecte le propunem hunedorenilor”, a declarat Robert Muzsic, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Eroi declaraţi prin Lege

Cu toţii suntem diferiţi, dar avem un lucru care ne uneşte – identitatea noastră. Avem o istorie comună care ne-a...

Rugby. Competiţiile naţionale, reluate în luna august

Federaţia Română de Rugby a anunţat că în luna august se vor relua competiţiile tutelate de acest for naţional. Biroul...

Tenis de câmp. Meciul România-Italia din Fed Cup se joacă în februarie 2021

Meciul de tenis de câmp din cadrul Fed Cup dintre România şi Italia a fost reprogramat de Federaţia Internaţională de...

Închide