Robert Muzsic este oficial candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean

Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, organizaţia judeţeană Hunedoara a PMP şi-a anunţat candidaturile pentru alegerile locale. Asta, deşi în urmă cu câteva luni, a mai făcut acest lucru. Însă, unele lucruri s-au schimbat.

Un spital regional
Astfel, Robert Muzsic (foto) este candidatul PMP la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Muzsic a declarat ieri că la 100 de zile după ce va prelua funcţia de şef al Consiliului Judeţean va anunţa un program cu 100 de proiecte cu finanţare europeană şi nu numai, pentru judeţul nostru.
„Printre cele 100 de proiecte amintim cel de susţinere a agriculturii româneşti, introducerea gazului metan în toate localităţile unde nu există această utilitate, transparenţă totală în administraţia publică, construcţia unui spital regional în judeţ, reabilitarea a cel puţin 100 de kilometri de drumuri judeţene, realizarea a cel puţin 100 de kilometri de reţea de apă şi canalizare”, a spus Robert Muzsic, candidatul PMP la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.
„Candidez, pentru că am experienţa necesară, capacitatea, determinarea şi ştiu ce trebuie să fac din această postură, de preşedinte al Consiliului Judeţean. Judeţul nostru trebuie adus printre primele cinci judeţe din ţară, acolo este locul lui”, a adăugat Muzsic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.