Robert Dronca, în Biroul Politic al PNL Deva

12 martie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

În ultima şedinţă a Biroului Politic municipal Deva al PNL, au fost ocupate două locuri libere în conducerea acestei organizaţii a liberalilor.
Fostul prefect Dan Pricăjan este unul dintre cei care au intrat în Biroul politic al PNL Deva, el demisionând din funcţia de inspector guvernamental şi înscriindu-se din nou în PNL. Odată cu el a acces în conducere şi Robert Dronca, un om de afaceri din municipiul Deva.
Potrivit lui Mihai Irimie, preşedintele interimar al PNL Deva, cei doi şi-au exprimat intenţia de a candida la şefia acestei organizaţii, în 8 aprilie 2017. Spiritele s-au încins deja în organizaţia de la Deva a liberalilor, oamenii fiind împărţiţi între cei doi candidaţi. Surse din PNL Deva susţin că sunt deja două tabere, înainte de alegerile interne, dar nu e exclus să mai apară vreun candidat pe lângă cei doi care şi-au anunţat intenţia de a prelua conducerea organizaţiei.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Un membru simplu PNL spune:

  Dupa cum se vede cum e presedintele interimar asa sunt si cei doi primiti.
  Resuscitat probabil de unii dupa multi ani ….peste 12 ani de absenta in plan politic iata ca apare si Pricuriciul. Dupa ce a pierdut cu brio alegerile pentru primar prin 2004 la Orastie, Prica sa gandit sa incerce la Deva ca ar fi loc de presedinte sau chiar….de primar. Sa ne amintim ca la lansarea candidaturii lui din 2004 Prica nici el in persoana nu a participat pe stadion….era in concediu plecat…si uite asa s-a lansat atunci, poate si la organizatita Deva isi va depune candidatura si nu va participa in ziua de alegeri ca poate mai face un concediu sau ….mai construieste o hala…fie vorba lui.

  Despre omul de afaceri… sa nu creada ca partidul e vreun srl…sau vrea sa mai deschida o farmacie in loc la sediul de pe centru a PNL sau la parterul blocului R de pe bulevardul Decebal…ca ar fi loc. Sau ar putea sa deschida linistit in locurile respective ca multi libreali sint scarbiti de actuala conducere a partidului si sau lasat de politica sau au plecat la altii. Cu sustinerea unei tute de consiliera locala care vine la sedintele noastre de consiliu local nepregatita total, necitind proiectele de hotarari, care si profesional …zic unii ca ii nulitate….vai de bolnavii ce ajung pe mana ei…sigur se va REVITALIZA partidul.
  Sorina….nu cred ca liberalii deveni sunt rupti in doua tabere….ca nici nu mai sunt multi si nici astia doi nu sunt vreo valoare….sunt oportunistii de care vorbea pe Facebook tuta de mai devreme.

 2. paul spune:

  Mvaaaaaaai un partid atat de talentat nu are rezerva de cadre mvaaaaai dar luati de pe tabloul cu Mircica sau intrebati gurul ciocanesc al partidului pe care l-a dus egzact in cap pentru ca l-am ascultat ca idiotii mvaaaaai ce pacaaaaat

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Stamin Purcaru, preşedintele Consiliului de Administraţie al CEH

Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara este Stamin Purcaru (foto). Acesta a mai condus CA al...

Primăria Hunedoara scoate la concurs postul de administrator public al municipiului

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a hotărât să pună în dezbatere publică desemnarea unui nou administrator public pentru oraş....

Alianţa democrat-liberală pârâie tot mai serios. Marius Sanfirişca va candida la şefia ALDE Hunedoara

Actualul preşedinte executiv al ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca (foto), a declarat, în exclusivitate pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că va candida la...

Închide