Robert Cristian: Ne-am crezut învingători dinaintea jocului!

11 CNS Cetate Deva 6 septembrie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

CNS Cetate Deva a debutat cu o înfrângere în noul sezon al Ligii a III-a, alb-albaştrii primind o lecţie de pragmatism şi organizare din partea Industriei Galda de Jos. Jucătorii antrenaţi de Ciprian Pepenar au părăsit terenul cu capetele plecate, recunoscând că au intrat infatuaţi în faţa adversarilor.

„Aşa suntem noi, românii!”
Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Robert Cristian s-a criticat atât pe el cât şi pe colegi, apreciind că s-au crezut învingători înainte de a începe jocul. „Ne-am crezut învingători încă dinaintea jocului, iar la Liga a III-a, când eşti condus cu 3-0, adversarul se bagă în poartă şi e greu să mai revii. La Deva s-a făcut o echipă bună, cu jucători peste nivelul Ligii a III-a şi aşa suntem noi, românii, până nu ne ardem nu ne dăm seama, a spus mijlocaşul de 28 de ani.

Programul turului s-a modificat
Cum programul turului în seria a IV-a a Ligii a III-a s-a modificat din cauza retragerii grupării Mureşul Vinţu de Jos, Robert Cristian consideră că un meci cu ACS Poli II (pe terenul căreia vor juca devenii în runda următoare) cade mai bine decât un derby cu Performanţa Ighiu. „Oricum vom întâlni toate echipele, dar, după acest meci, eu zic că e mai bine că vom întâlni Poli II în locul celor de la Performanţa Ighiu. Eu am încredere în băieţi, toţi sunt de caracter şi cu siguranţă ne vom reveni”, a punctat fotbalistul devean.
Tehnicianul alb-albaştrilor, Ciprian Pepenar, crede că pentru acest prim eşec vinovaţi sunt cu toţii, de la jucători, antrenori sau conducere, dar înfrângerea trebuie uitată. „Din păcate, primul joc l-am pierdut, e dureros să pierzi în faţa propriilor suporteri, care au fost în număr destul de mare. Pentru acest eşec suntem răspunzători cu toţii, antrenori, jucători, conducere. Suntem un grup şi nu căutăm ţap ispăşitori. E dureros dar trebuie să mergem înainte şi să nu plecăm capul. Cred că meciul s-a pierdut în prima repriză, când cei de la Galda au fost oportunişti în timp ce noi am ratat ocaziile care le-am avut. În a doua repriză am jucat ceva mai bine, dar se putea şi mai bine. Dacă era doar 0-2 la pauză poate era altceva. Eu sper că ne vom motiva şi vom avea o altă faţă în jocul de la Timişoara”, a spus Pepenar.

L-au transferat pe Petresc
Chiar în ultima zi de transferuri, CNS Cetate s-a înţeles cu fundaşul dreapta Alexandru Petresc, cel care în sezonul trecut a evoluat la FC Hunedoara. Originar din Deva, fotbalistul de 22 de ani a început campionatul actual la Foresta Suceava dar şi-a reziliat contractul cu moldovenii după doar patru etape. „Eu am insistat pentru Petresc să vină la noi. E un fotbalist tânăr şi serios plus că e devean. Era păcat să nu-l aducem”, a spus preşedintele clubului, Cristi Bobar. Pe fostul de fundaş dreapta, CNS Cetate Deva îi mai are pe Emil Vîrtan şi David Jude.

2 comentarii la „Robert Cristian: Ne-am crezut învingători dinaintea jocului!

  • 7 septembrie 2016 la 9:40
    Permalink

    Am văzut meciul. Catastrofe nucleare! Cum să spui după un asemenea meci:„La Deva s-a făcut o echipă bună, cu jucători peste nivelul Ligii a III-a” sau „Ne-am crezut învingători încă dinaintea jocului”. Dar ce realizări ați avut voi până acum? Cei de la Galda nu au fost oportuniști, au fost pur și simplu MAI BUNI decât voi. N-am văzut atitudine, determinare, dăruire. Arătați ca o adunătură de pripas. Vai de voi. Nu cred că veți mai avea atâția spectatori în viața voastră.

  • 7 septembrie 2016 la 13:18
    Permalink

    Cu tot respectul…cand ati avut timpul sa faceti o echipa buna,sa aveti relatii de joc, sa aveti tactica? Conducera trebuia sa treaca peste toate ambitiile politice si sa continue cu profesorul Sarbu, pt ca a reusit sa incropeasca o echipa si in returul trecut chiar sa si joace un fotbal frumos, cu niste jucatori care nu erau peste nivelul diviziei a treia::))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare