Patru echipe cu maximum de puncte în Liga a V-a

11  Liga a V-a 6 septembrie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Dacia Orăştie 2010, CS Comunal Ilia, AS Sântămăria Orlea şi Mureşul Pricaz (foto) sunt cele patru grupări care au început excelent sezonul Ligii a V-a. Toate au reuşit câte două succese, fiind despărţite de golaveraj în fruntea clasamentului.

Sântămăria Orlea, surpriza debutului de campionat
După ce a marcat de 11 ori în etapa inaugurală, Dacia Orăştie s-a oprit doar la cifra şase în primul meci al sezonului de pe teren propriu, adversară fiindu-i Victoria Dobra. În schimb, grupările din Ilia şi Pricaz au păstrat intactă rubrica golurilor primite, câştigând cu scor identic, 4-0, duelurile cu Cerna Lunca Cernii, respectiv CS Ghelari. Întărită cu jucători de la Cetate Răchitova, AS Sântămăria Orlea este surpriza începutului de sezon, câştigând în runda a doua, scor 6-2, în faţa celor de la Agrocompany Băcia.

O singură remiză
Măgura Pui a reuşit scorul etapei, pe terenul celor de la Santos Boz, Ionuţ Lupulescu realizând o „triplă”. Ponorul Vaţa, formaţie ce nu s-a prezentat la Ghelari în etapa de debut, s-a „răzbunat” pe CSM Mihai Viteazul Vulcan, căreia i-a administrat un scor de forfait. Un succes lejer a obţinut şi Berianul Beriu, în faţa Daciei Boşorod, iar cel mai echilibrat duel al etapei s-a jucat între Sargeţia Bretea Română şi Zarandul Crişcior, fiind singura partidă care s-a încheiat cu o remiză.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare