Politica si administratie

Ridzi şi Vladu, în staff-ul de campanie al PDL

Tiberiu Ritzi  8362

Nicolle Ebner

PDL Hunedoara a început pregătirile pentru campania electorală şi este decis să câştige alegerile prezidenţiale, adică să obţină cel mai bun scor în judeţ, chiar dacă nu are un candidat oficial. Însărcinaţi cu atingerea targetului sunt toţi parlamentarii PDL, liderii politici, dar şi membri de partid controversaţi şi criticaţi în presa locală.

Cărmăzan şi Schiau răspund de logistică
La nivel judeţean, realizarea strategiei şi monitorizarea campaniei electorale revine unui grup coordonator, care va fi condus, din punct de vedere politic, de preşedintele interimar al PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi (foto). Directorul campaniei electorale a fost numit vicepreşedintele filialei judeţene, Florian Toma, iar departamentul logistic va fi condus de directorul Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OJPC), Romi Cărmăzan. Şeful OJPC va fi ajutat de şeful Vămii din Deva, Nicolae Schiau, fost primar al municipiului Hunedoara, sancţionat de hunedoreni, la alegerile locale din 2008, pentru nepăsarea de care a dat dovadă faţă de problemele cetăţenilor, dar şi pentru prostul management aplicat la nivelul primăriei, lăsând funcţionarii fără salarii sau cheltuind, ilegal, mai mulţi bani decât avea în buget.

De la clipuri publicitare pentru MTS, la purtător de vorbe
De relaţiile cu mass-media se va ocupa Cristian Grigoraş, şeful Direcţiei Judeţene de Tineret, unul din protagoniştii clipurilor publicitare pentru Ziua Tineretului, plătite de Ministerul Turismului, din bani publici, motiv pentru care Monica Iacob Ridzi este cercetată penal. De asemenea, Cristian Grigoraş este consilierul judeţean PDL care ţine cu dinţii de fotoliul de ales judeţean şi care, cu toate că i s-a dovedit că este incompatibil, a  contestat în instanţă decizia de suspendare din funcţia de consilier.

„Reclamagiul” Vladu se ocupă de organizare…
Departamentul de organizare a campaniei electorale a PDL Hunedoara va fi coordonat de Cristian Vladu, fost prefect de Hunedoara, considerat de liberali, şi numai, drept reclamagiu de profesie (peste 300 de sesizări făcute la DNA împotriva aleşilor locali şi lideri politici de la PNL, PSD, PRM, şi procese împotriva jurnaliştilor). Vladu, dovedit cu martori, în campania pentru Parlament-candidat pentru Senat-, că a cumpărat voturi de la electorat şi care a fost trecut în eşalonul secund, tocmai pentru că, s-a dovedit că eşecurile sale şi radicalismul său au dăunat grav sănătăţii partidului.

…autoîmbogăţitul Mihalache, de partea juridică…
Departamentul juridic i-a fost atribuit lui Marian Mihalache, fost director al Eco Sid SA Hunedoara, cel care a semnat cu mânuţa lui o decizie prin care îşi acorda 180 de salarii compensatorii, în cazul în care ar fi fost concediat. Ca director al Eco Sid, Mihalache avea un salariu lunar de 3.800 de lei, la care se adăugau şi sporuri de 50 la sută, iar pentru a-şi obţine cele 180 de salarii, a înaintat o plângere penală împotriva deciziei Consiliului Local Hunedoara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
…iar ministrul, cercetat penal, de Valea Jiului
În rest, fiecare parlamentar va acţiona în colegiul pe care-l reprezintă. Deputatul Viorel Arion în colegiul Hunedoara, Iosif Blaga-în Orăştie, iar fostul  ministru Monica Iacob Ridzi, despre care comisia de anchetă a Camerei Deputaţilor a declarat că a cheltuit nejustificat sume de bani pentru evenimentele dedicate Zilei Tineretului, şi care este cercetată penal pentru delapidare şi abuz în serviciu, va acţiona în toată Valea Jiului.

5 comentarii la „Ridzi şi Vladu, în staff-ul de campanie al PDL

  • Madam Nicolle , degeaba mananci rahat la adresa fostului primar Schiau ( cum o faci tot timpul ) . Abia acum , dupa ce ne-am pricopsit cu acest pocait analfabet , care de peste un an nu a facut nimic in Hunedoara , vedem ce am pierdut . Vorbiti de nepasare in cazul lui Schiau ? Dar atunci la acest Hada , care ne-a blocat accesul la primarie , care da afara oamenii din primarie , despre ce este vorba ? Pentru voi e bun , nu , doar va sponsorizeaza din greu din bani publici !!Atit eu , cit si f. multi cetateni cu care am discutat , il regretam pe fostul primar si suntem convinsi ca va reveni in fruntea Hunedoarei .

  • no, lasa, ca-i bine, ne-am saturat de gasca de escroci pedelisti a lu’ Ridzi, cel putin stim ca astia care au pierdut pe linie or sa piarda si acu’ desi sefa lor le-a dat bani destui. cladule, nu vrei o scena, o dau ieftin, numa’ 75.000 euro, sa cante vreunul din manelistii vostri?

  • cum isi zicea asta tepes vladu? ha ha ha cum rade seful lui, pogea – ridzi – vladu – schiau/ toata lumea la bulau

  • sincer cred ca avand acest staff PDL va pirde alegerile pe Hunedoara, referitor la articol ziarul dvs ar trebui sa vada si greselile facute de liberali, dar cum ei dau bani la ziar, nu cred ca acest lucru este posibil.

  • asta da staff!!!!!!!!!!!
    in afara de vladu,nici unul nu va bate coclaurile ,ca nu cumva sa se murdareasca pe costumele armani!
    spre norocul lor BASESCU ARE MULTI ADEPTI SI NU VOR TREBUI SA SE AGITE PREA MULT

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura