Politica si administratie

Ridzi se considerã câştigãtor

05 tiberiu ridzi

Nicolle Ebner

Preşedintele PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, declară că nu-şi simte ameninţat postul de lider politic local din cauza rezultatelor obţinute la euroalegeri, poziţionate sub media pe ţară obţinută de PDL.

„Problema e în curtea PSD“
Ridzi declară că este normal ca PDL să-şi cuantifice voturile cu cele ale independentei EBA şi să-şi revendice victoria în judeţul Hunedoara, deoarece fiica preşedintelui Băsescu a anunţat încă de la început că, după alegeri, va reveni la partid. „La Deva şi Hunedoara, PDL+EBA au bătut fieful liberal. La Petroşani, în aceeaşi formulă, am depăşit PSD şi PRM. Eu sunt mulţumit de rezultatele obţinute şi problema nu este la noi, ci la PSD, care, în Valea Jiului a scăzut în preferinţa electoratului. La Uricani, candidatul PSD la primărie – în 2008 şi la Parlamentul European-în acest an a scăzut cu 20 de procente, de la 79 la sută, la 54 la sută. La Lupeni, PSD a pierdut, în ultimul an, şapte la sută din voturile locuitorilor, de la 54, la 47 la sută, în timp ce 85 la sută dintre voturi au fost pentru EBA. În plus, la nivel judeţean, PDL a avut cele mai multe voturi anulate, deoarece 4.600 de votanţi au pus ştampila şi pe PDL, şi pe EBA”, a declarat liderul democrat-liberalilor hunedoreni, care a menţionat că de ieri a început o analiză obiectivă a rezultatelor obţinute de fiecare organizaţie în parte, urmând ca măsurile de reorganizare a strategiei sau a echipelor să se aplice numai dacă este cazul.

  „Cazacu mi-a promis că ia măsuri radicale”
Referitor la relaţiile din coaliţia locală de guvernare, Ridzi declară că se menţin în limita normalului. „Chiar ieri m-am întâlnit cu Florin Cazacu pe tema deconcentratelor, în special pe tema Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, unde nu am reuşit nici acum să ne instalăm propriul director, deoarece Liliana Ţolaş nu vrea să renunţe la post. Nu înţeleg de ce se cramponează pe acest post, când ştia foarte bine că va reveni PDL. Cazacu mi-a promis că va lua măsuri radicale, până la excluderea Lilianei Ţolaş din partid, dacă nu va elibera postul de director coordonator al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate”, a mai declarat preşedintele PDL Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.