Ridicarea deşeurilor, aproape funcţională în tot judeţul

29 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Lucrurile încep să se aşeze în ceea ce priveşte desemnarea operatorilor de gunoi în cele patru zone ale judeţului.
Se ştie, în zona Brad, operatorul şi-a intrat în pâine. În 3 decembrie 2018, şi în zona Haţeg, societatea Brai Câta, cea care a câştigat licitaţia şi aici, va începe operarea. Pentru zona de centru, contractul a fost semnat în 27 noiembrie 2018, tot cu Brai Câta, iar în 4 decembrie urmează ca şi în Valea Jiului să semneze, operatorul fiind societatea Supercom.
Aşadar, potrivit directorului ADI Deşeuri Hunedoara, Eduard Felciuc (foto mic), până la sfârşitul acestui an, va începe operarea şi în zonele de centru şi Valea Jiului. „Am discutat cu operatorii şi cu primarii, astfel ca perioada de mobilizare să fie scurtată şi să dăm drumul până la sfârşitul anului la toate zonele. La începutul lunii decembrie vom avea vizita celor de la Banca Europeană de Investiţii, pentru a vedea cum s-a implementat acest proiect al deşeurilor. În mod sigur, de la 1 ianuarie 2019 vom avea toate cele patru zone ale judeţului funcţionale în ceea ce priveşte salubrizarea“, a declarat Eduard Felciuc, directorul ADI Deşeuri Hunedoara, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Viteza l-a proptit în pom

Un tânăr de 19 ani, din Gorj, a ajuns la spital după ce a sărit cu maşina de pe drum...

Pieton lovit în sensul giratoriu

Un pensionar de 72 de ani, din Hunedoara, a fost lovit pe trecerea de pietoni dintr-un sens giratoriu din localitate,...

A jefuit dintr-o maşină şi a furat alte două

Într-o singură noapte, un tânăr de 29 de ani din Orăştie a spart o maşină şi a furat alte două...

Închide