Rezultatele primei etape din returul Ligii a IV-a

12 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Prima etapă din returul Ligii a IV-a de fotbal din judeţul Hunedoara a programat o partidă interesantă între CS Hunedoara (liderul clasamentului) şi Şoimul Băiţa (locul IV).

În tur, rezultatul a fost egal, 2-2, iar sâmbătă partida s-a încheiat din nou la egalitate, cu un scor alb, de această dată, scorul fiind 0-0. În urma acestei remize, ambele echipe îşi păstrează poziţia în clasament, Hunedoara cu un total de 41 de puncte, iar Băiţa cu 28.
Inter Petrila, a câştigat, cu 3-1, pe terenul celor de la Aurul Brad, victoria fiind importantă pentru structura clasamentului, deoarece echipa din Valea Jiului s-a apropiat de formaţia din Hunedoara, la doar patru puncte. Inter Petrila are 37 de puncte şi va urmări fiecare greşeală a liderului, pentru a reduce şi mai mult diferenţa de puncte.
Retezatul Haţeg, echipă cu pretenţii în sezonul trecut, de la care au plecat ceva jucători cu experienţă în iarnă, a întâlnit acasă o echipă tânără, Victoria Călan. Oaspeţii au obţinut o victorie la limită, câştigând cu 1-0, dar Retezatul Haţeg rămâne pe locul trei, cu 34 de puncte, iar Victoria Călan a coborât pe poziţia a şasea, cu 28 de puncte, la egalitate cu Băiţa, care are golaveraj mai bun. Dacia Orăştie a câştigat cu 3-1 pe terenul celor de la CNS Cetate II Deva, care rămâne cu doar şase puncte.
Gloria Geoagiu, echipă fără drept de promovare, nu a reuşit să depăşească, acasă, pe CSM Vulcan, scor final 0-0, gazdele rămânând pe şapte, iar oaspeţii, în ciuda remizei obţinute, au coborât pe poziţia a 11-a. Pe poziţia a 10-a au urcat cei de la Aurul Certej, în urma victoriei obţinută în deplasare, cu 1-0, pe terenul de la Minerul Uricani, echipa din Valea Jiului rămânând, după această înfrângere, cu şapte puncte.
Derbiul Văii Jiului a programat întâlnirea dintre Universitatea şi Jiul, partida terminându-se nedecis, scor 1-1, ambele formaţii păstrându-şi poziţiile din clasament.
Etapa viitoare, cea de-a XVIII-a, se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, respectiv sâmbătă şi duminică, după următorul program:
Dacia Orăştie – CS Hunedoara
Aurul Certej – Retezatul Haţeg
Hercules Lupeni – Minerul Uricani
Inter Petrila – Gloria Geoagiu
Victoria Călan – Aurul Brad
CSM Vulcan – Universitatea Petroşani
Jiul Petroşani – Cetate Deva II
Şoimul Băiţa stă.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
CS Volei Club Deva a pierdut din nou cu echipa din Oradea

Echipa de volei feminin CS Volei Club Deva a pierdut din nou cu 3-0 (-15, -18, -15), în faţa sportivelor...

Etapă de zonă, importantă pentru calificare la Campionatele Naţionale de karate-fudokan

Un număr record de sportivi (peste 200 de copii, juniori, cadeţi şi seniori) au participat la finalul săptămânii trecute la...

Derbiul campionatului naţional de futsal, la Deva

Autobergamo Deva, campioana de futsal en titre, primeşte astăzi de la ora 18, la Sala Sporturilor din Deva, în cadrul...

Închide