Rezultate modeste pentru luptătorii români

Sportivul român Denis Florin Mihai a cucerit medalia de bronz la cat. 55 kg, la lupte greco-romane, la Campionatele Euro­pene pentru juniori de la Dortmund, după ce l-a învins în meciul decisiv pe armeanul Garnik Hovhanisian.
În schimb, la cat. 60 kg, Manuel Stoica l-a învins în optimi pe finlandezul Tino Tapio Ojala, dar a pierdut în sferturi în faţa bul­ga­rului Edmond Armen Nazarian.
La cat. 72 kg, în calificări, Igor Andrei Botez a dispus de estonianul Robert Mhitar­jan, însă a fost întrecut în optimi de azerul Hasai Hasanli.În limitele cat. 82 kg, Ionuţ Florin Cristinel Goşa a pierdut în optimi în faţa turcului Samet Yaldiran.
România încheie Europenele de juniori cu două medalii de bronz, prima fiind obţinută de Georgiana Lavinia Antuca, la cat. 50 kg.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Secretele şi misterele Palatului Parlamentului. Ce poveşti cu fantome bântuie Casa Poporului şi ce lucruri neştiute ascunde clădirea (I)

După cutremurul din 1977, Nicolae Cea­uşescu a luat o decizie care va pune, pes­te ani, România pe hartă. Casa Poporului,

Bulina albă

Florentina Marincu Iuşco (25 de ani), sportivă legitimată la LPS Cetate Deva Pentru calificarea la Jocurile Olimpice, atleta fiind al

Bulina neagră

Argyo Wilmus, recidivist de 22 de ani, din Vulcan Pentru că a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru

Închide