ActualitatePolitica si administratie

Revine sau nu Rădescu la şefia Teatrului din Petroşani?

Astăzi, la Tribunalul Hunedoara, se judecă ce­rerea fostului manager al Teatrului I.D.Sîrbu din municipiul Petroşani, Cosmin Rădescu (foto), de suspendare a actului administrativ prin care a fost concediat din această funcţie. În locul lui, în funcţie, reprezentanţii Consiliului Ju­de­ţean l-au pus pe Cosmin Vasile. Dacă magis­traţii hotărăsc că Rădescu trebuie să revină pe post, CJ trebuie să pună în aplicare urgent această decizie, până la judecarea fondului do­sarului.
Reamintim că managerul Teatrului din Petro­şani, Cosmin Rădescu, a fost, demis din funcţie. Magistraţii au decis că acesta este obligat să se prezinte în faţa comisiei de evaluare, dar Ră­descu a ignorant decizia instanţei. În aceste con­diţii, şeful CJ Hunedoara i-a reziliat contractul de manager al teatrului. Cosmin Rădescu a evitat în repetate rânduri să se prezinte la testul pentru evaluarea anuală a activităţii sale, acuzând că este hărţuit de către conducerea Consiliului Ju­de­ţean. (A.Năstase)

One thought on “Revine sau nu Rădescu la şefia Teatrului din Petroşani?

  • Un asemenea comportament te face să te întrebi dacă făptura e imbecilă, ticăloasă sau doar proastă. Fiind consilierul unui băsist pdl-ist nu prea e de comentat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.