Comunitate

Revelion la Deva, cu concerte, distracție și foc de artificii

Sunteți pregătiți de distracție de nota 10? Primăria Deva și Centrul Cul­t­ural „Drăgan Muntean” vă așteaptă în seara de 31 decembrie 2022, să sărbătoriți un Revelion ca-n povești, în aer liber, în Piața Victoriei din reșe­dința de județ.

 

Un spectaculos foc de artificii

Deva sărbătoreşte venirea Noului An în Piaţa Victoriei cu concerte, distracţie şi foc de artificii, ne anunță Cristian Fodor, managerul Centrului Cultural „Drăgan Muntean” și, trebuie să-l cre­dem pe cuvânt.
Revelionul în aer liber începe pe 31 decembrie, la ora 20:45.
„Artişti îndrăgiţi de public vor asigura 4 ore de distracţie, în centrul oraşului. Pe scenă vor urca, Maximilian, Cristina Vasiu, Johny Romano, Misha şi Ruby. Gongul de la miezul nopţii va da startul unui spectaculos foc de artificii care va lumina cerul Devei în primele minute ale Noului An. Nu doar muzica şi artificiile îi vor ţine în stradă pe cei care săr­bă­toresc Revelionul în centrul Devei. Pe­tre­cerea dintre ani le va oferi tuturor mul­te alte surprize”, spune artistul Cristian Fodor.
Dincolo de concerte şi distracţie, auto­rităţile se gândesc şi la siguranţa par­ticipanţilor. Zeci de jandarmi şi po­li­ţişti vor fi prezenţi pe străzile din capi­tala judeţului, în ultima noapte a anului 2022.

Cine sunt artiștii care vor urca pe scenă
Ruby este una dintre cele mai apre­ciate cântărețe din România. Artista se bu­cură de celebritate, iar proiectele sale muzicale sunt de un real succes.
Misha a lansat în 2015 lansează și me­lodia „Vamos„, melodie ce a adunat în timp record peste 14 mi­lioane de vi­zualizări pe Youtube.
Cristina Vasiu s-a năs­cut la Deva. La începutul anu­lui 2015, a participat în cadrul Selecției Națio­nale Eurovision, cu piesa „Nowhere”, iar mai apoi a colaborat cu DiezZ pen­tru single-ul și video­clipul „Scurtmetraj”, o co-pro­ducţie cu Sprint Music, o poveste cinema­to­gra­fică, inspirata din lipsa iubirii și din dorința unui nou în­ce­put, în care cei doi artiști joacă rolurile principale.
Claudiu Iulian Husaru, cu­noscut sub numele de Maximilian, este un rap­per român.
Johny Romano sau, pe numele său real Dragomir Dan, este un artist extrem de apreciat la momentul actual. A dat lovitura cu piesa ‘Na Janau’, în colabo­rare cu Connect- R, și a ajuns imediat în atenția publică.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura