Revelaţie ştearsă, campioană adevărată

6 octombrie 2009 | 2 Comentarii | Publicat in: Sport
11 x 2 jucatorii de la Alfa Team au dat mereu senzatia ca sunt mai mult pe teren, intrucat au alergat mai mult
Ciprian Marinuţ
 
Quasar Deva, revelaţia şi lidera clasamentului după primele trei etape ale Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, a picat primul test serios al sezonului, fiind învinsă de campioana Alfa Team Cristur, scor 2-3.
Lot mai omogen, portar mai inspirat
Cu trei victorii din tot atâtea partide, e drept, cu adversari de mâna a doua, Quasar era lideră după trei etape şi părea a fi echipa pe val a campionatului. Totul s-a dovedit însă un simplu foc de paie, întrucât strălucirea Quasarului a fost doar de suprafaţă, iar campioana Alfa Team Cristur a obţinut o victorie de necontestat, chiar dacă diferenţa de scor a fost minimă, 3-2. Dacă primele linii ale celor două echipe au fost sensibil egale, diferenţa s-a făcut la capitolul rezerve, unde Alfa Team a avut mai multe şi mai aprige, şi la sectorul portari, unde experimentatul Clep (Alfa) a fost net superior tânărului Cătană (Quasar).
Meci frumos
Alfa a deschis scorul prin Zudor (min. 4), după un corner, iar Quasar a egalat în urma unei acţiuni personale a lui Cioroagă (min. 11). Campioana a intrat cu avantaj minim la pauză, după ce acelaşi Zudor (19) a reluat cu capul de la şase-şapte metri centrarea în diagonală a lui Trănoiu. Imediat după pauză, tot golgeterul Zudor a mărit diferenţa la 3-1, pentru ca în ultimele minute, Orban să stabilească scorul final la 3-2. Dincolo de rezultat, jocul a fost disputat şi spectaculos, cu multe ocazii de gol la ambele porţi.
Urmează derby-ul campionatului
După runda a IV-a, în Divizia A a rămas o singură echipă cu parcurs perfect, lidera Old Boys, cu patru succese din tot atâtea meciuri. „Veteranii” sunt secondaţi de AS Electroconat (locul 2), care e şi ea neînvinsă, după care urmează o serie de şase echipe cu trei victorii şi o înfrângere, semn că lupta pentru podium e foarte aprigă. O bătălie importantă din acest război va avea loc etapa viitoare, când e programat derby-ul dintre campioana Alfa Tean şi vicecampioana Avantaje.
Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. and1la spune:

    cipriane,cine ti-a zis tie cine a dat golurile in acest meci? intra pe site la realsport si documenteaza-te inainte sa scrii 😉

  2. petras alin spune:

    VEZI CA E A DOUA OARA CAND FACI ACEEASI GRESEALA!
    ECHIPA VICECAMPIOANA A ANULUI TRECUT NU ESTE ”
    AVANTAJE” CI “ANONIMII”

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Cică aşa de bine se susţin trandafiriii din grădina locală, şi atât de tare sunt uniţi în „cuget, simţiri şi...

Eliminaţi, dar respectaţi şi lăudaţi

Campioana României, FC Deva, a ratat calificarea în turul de elită al UEFA Futsal Cup, dar a câştigat respectul şi...

Bulina neagră

  Gheorghe Pogea, ministrul Finanţelor Pentru că, încearcă să cumpere liniştea socială, promiţând confederaţiilor sindicale o Ordonanţă care le facilitează...

Închide