Reţinut pentru mai multe infracţiuni la Codul rutier

9 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Oamenii legii au fost neiertători cu bărbatul din Petroşani care, beat fiind, a provocat un accident rutier, a rănit o tânără, apoi a părăsit locul faptei. După ce l-au alergat să-l prindă, nu l-au mai lăsat să plece din mâinile lor.
„Bărbatul care a băgat în spital o tânără în urma unui accident rutier produs în 8 august pe o stradă din Petroşani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. El va fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, fiind acuzat de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a transmis comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Reamintim cititorilor că bărbatul reţinut, în vârstă de 44 de ani, a provocat un accident rutier, rănind o tânără de 19 ani din Petroşani şi a încercat să fugă de răspundere. Şoferul, care nu deţinea permis de conducere, se deplasa pe strada Oituz din Petroşani, a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin o altă maşină care circula regulamentar, condusă de un şofer de 26 de ani. Tânăra rănită era pasageră în autoturismul lovit de şoferul vinovat. Apoi, bărbatul a părăsit locul faptei abandonându-şi autoturismul. Însă, a fost identificat şi prins la scurt timp. El prezenta, în aerul expirat, o concentraţie alcoolică de 1,04 mg/l, fiindu-i prelevate probe de sânge. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Poliţiştii hunedoreni îşi caută colegi pentru Academia Tehnică Militară

  În urma desfăşurării concursului de admitere la Academia Tehnică Militară, sesiunea iulie 2017, au rămas neocupate opt locuri bugetate...

Fugar prins de poliţişti după opt luni de căutări

Un hunedorean care a „uitat” să meargă de bună voie în spatele gratiilor pentru a plăti pentru greşelile făcute, a...

Femeie fără identitate, găsită în gara din Brad

Poliţiştii hunedoreni încearcă să stabilească identitatea unei femei (foto) găsite în gara din municipiul Brad. În 8 august 2017, în...

Închide