Inter Petrila a fost eliminată din Cupa României

10 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campioana judeţului Hunedoara în sezonul trecut, când a realizat eventul, a fost eliminată din primul tur al Cupei României, faza naţională. Trupa antrenată de Adrian Câmpean a fost învinsă de Voinţa Lupac, scor 2-3, toate golurile partidei marcându-se în repriza secundă.

Luptă pe căldură
Aflate la primul meci oficial al acestui sezon, Voinţa Lupac şi Inter Petrila s-au luptat pentru calificarea în turul secund al Cupei României pe o căldură sufocantă, fapt ce a pus amprenta pe calitatea jocului. După o primă repriză fără goluri, Inter Petrila a deschis scorul prin noua achiziţie, Marian Filip. Gazdele au revenit însă şi au punctat de trei ori consecutiv, tranşând soarta calificării chiar dacă, în final, trupa din Valea Jiului a redus din diferenţă, printr-un autogol al adversarilor.

„Rezultatele vor apărea în curând!”
Aflat la debutul oficial ca antrenor principal, Adrian Câmpean, a considerat că după aspectul jocului, înfrângerea echipei sale este nemeritată. „După felul cum s-a jucat, apreciez că înfrângerea este nemeritată. Am ratat câteva ocazii clare de gol, pe când ei au marcat. La final, contează însă rezultatul. Le doresc multă baftă în continuare”, a declarat noul antrenor principal al Petrilei. Câmpean este convins însă că echipa sa se află pe drumul cel bun iar rezultatele vor apărea în scurt timp. „Mi-aş fi dorit să debutez cu o victorie în funcţia de antrenor principal. Dar noi venim după o perioadă mai grea, de acumulări fizice. Sunt convins că pe viitor rezultatele pe care le aşteptăm vor veni”, a mai spus antrenorul campioanei judeţului. În duelul de la Lupac, Inter Petrila i-a folosit pe Şanta – Tăian (Câmpean), Agapi, Torkoş, Matei – Kalai, Bocu (Duma) – Perşe, Keszeg, Filip – Zavracu (Dolha). (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Reţinut pentru mai multe infracţiuni la Codul rutier

Oamenii legii au fost neiertători cu bărbatul din Petroşani care, beat fiind, a provocat un accident rutier, a rănit o...

Poliţiştii hunedoreni îşi caută colegi pentru Academia Tehnică Militară

  În urma desfăşurării concursului de admitere la Academia Tehnică Militară, sesiunea iulie 2017, au rămas neocupate opt locuri bugetate...

Fugar prins de poliţişti după opt luni de căutări

Un hunedorean care a „uitat” să meargă de bună voie în spatele gratiilor pentru a plăti pentru greşelile făcute, a...

Închide