Retezatul Haţeg, campioană judeţeană, merge la baraj pentru Liga a III-a

10 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Nicolae Gavrea

Echipa CSO Retezatul Haţeg, înfiinţată în anul 1956, este campioana judeţului Hunedoara şi va disputa acum cel de-al treilea baraj de promovare în Liga a III-a.

Retezatul a câştigat ediţia 2018 – 2019 din Campionatul Judeţean Liga a IV-a Hunedoara şi va întâlni echipa campioană a judeţului Arad, Progresul Pecica, pe 15 iunie (în deplasare) şi 22 iunie (acasă).
Antrenorul formaţiei haţegane, Flaviu Itul, a declarat la finalul de campionat: „A fost o ediţie de campionat mult mai echilibrată decât în ultimii ani, pentru că nu a mai existat o echipă gen Hunedoara, cu un program net diferit faţă de cel obişnuit, cu antrenamente zilnice. Punctele noastre forte, graţie cărora ne-am impus la final, au fost forţa de atac, dovedită prin faptul că am marcat multe goluri în meciurile importante, cu contracandidatele la primul loc, şi forţa grupului, pentru că avem o echipă omogenă. Punctul nostru slab a fost defensiva”.
Lotul de jucători cu care echipa din Haţeg va aborda lupta pentru promovare este următorul: portari: Paşca, Bobu (care e şi antrenor cu portarii), Ursu (junior); fundaşi: Ardelean, Mariş, Marcu, Ionaşcu, Dăncescu, Tămăşiloni, Ştefoni (junior); mijlocaşi: Piţigoi, Buzducea, Puşcă, Tomoni, Munteanu (junior); atacanţi: Roşca, R. Popa, Popesc, Tiric, Caval, Enache (junior).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Cupa Shine Dance“ la dans de societate

După o lungă perioadă în care judeţul nostru nu a mai găzduit o competiţie de dans sportiv, mai bine spus...

Gimnastică. Cupa OMV Petrom, ediţia a V-a

Gimnastele cuprinse în proiectul „Ţară, ţară, vrem campioane“ (un parteneriat public privat reuşit, cu peste 250 de sportive la debut),...

Judo. Delegaţia României, locul I la Campionatele Balcanice de la Zvornik

Ediţia din acest an a întrecerilor din cadrul Campionatului Balcanic U21 la judo, competiţie care a reunit la start la...

Închide