Repetiţie reuşită pentru Supercupă

25 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Campioana României la futsal, FC Deva (fostă CIP), a demonstrat că e pregătită pentru duelul  din Supercupa României cu City’us Tg. Mureş, câştigând  puternicul turneu de jocuri amicale de verificare, desfăşurat în week-end, în Ungaria.

Dacă vor, pot
Devenii, antrenaţi de tehnicianul spaniol Sito Riviera, au obţinut şapte puncte din nouă posibile şi au ocupat locul I în clasamentul final, în condiţiile în care au întâlnit campioanele din Ungaria şi Croaţia şi o echipă din Polonia. FC Deva a învins în primul joc cu 7-1, campioana Croaţiei, Potpican 98, iar apoi a dispus cu 8-3 de campioana Ungariei, MVFC-Berettyóújfalu. În ultimul joc, devenii au remizat, scor 2-2, cu o formaţie din Polonia, care pierduse precedentele două partide, în condiţiile în care antrenorul spaniol i-a menajat pe titulari şi a jucat cu rezervele. „În primele două meciuri, Sito Riviera a mizat pe Jordy Illa, Matei, Lupu, Philipe Prado, iar Al-Ioani şi Şotârcă erau principalele rezerve, întrucât Molomfălean, Dobre şi Gherman au absentat, fiind accidentaţi. Cu croaţii, meciul a fost de la un capăt la altul în favoarea noastră, iar scorul de 7-1 nu lasă loc la comentarii. Cu ungurii a fost mai greu, deoarece la pauză a fost 2-2, iar în repriza secundă, chiar ne-au condus ei pentru un minut, cu 3-2. Finalul a fost controlat de noi, dovadă că s-au marcat şase goluri consecutive şi am câştigat cu 8-3. În ultimul joc, Sito Riviera a testat potenţialul tinerilor şi i-a menajat pe greii echipei, astfel că, scorul a fost doar 2-2”, a spus George Mara, preşedintele FC Deva.

Ţintesc trofeul
Turneul din Ungaria a fost ultima repetiţie a FC Deva, înaintea duelului pentru Supercupa României cu City’us Tg. Mureş, programat în 30 august, la Cluj. „Obiectivul nostru e cucerirea trofeului, iar jocurile din Ungaria au demonstrat că echipa are puterea de a câştiga Supercupa. Sperăm să avem toţi jucătorii valizi la ora meciului şi atunci, cu siguranţă, vom învinge”, a precizat oficialul devean.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ochii lui Băsescu, altfel

Mă uitam zilele trecute la un reportaj cu Traian Băsescu, pe unde-şi face băile de mulţime. Mai mulţi reporteri l-au...

Serviciul de ecarisaj, scos la licitaţie

Primăria Deva scoate la licitaţie Serviciul public de ecarisaj, administraţia locală ajungând la concluzia că acesta nu poate fi efectuat...

Minerul, datoare la jucători

Mai mulţi jucători, care au evoluat în sezonul trecut la Minerul Lupeni, printre care şi fostul atacant Alexandru Chiţu, intenţionează...

Închide