Sport

Repetiţie reuşită pentru Supercupă

Ciprian Marinuţ

Campioana României la futsal, FC Deva (fostă CIP), a demonstrat că e pregătită pentru duelul  din Supercupa României cu City’us Tg. Mureş, câştigând  puternicul turneu de jocuri amicale de verificare, desfăşurat în week-end, în Ungaria.

Dacă vor, pot
Devenii, antrenaţi de tehnicianul spaniol Sito Riviera, au obţinut şapte puncte din nouă posibile şi au ocupat locul I în clasamentul final, în condiţiile în care au întâlnit campioanele din Ungaria şi Croaţia şi o echipă din Polonia. FC Deva a învins în primul joc cu 7-1, campioana Croaţiei, Potpican 98, iar apoi a dispus cu 8-3 de campioana Ungariei, MVFC-Berettyóújfalu. În ultimul joc, devenii au remizat, scor 2-2, cu o formaţie din Polonia, care pierduse precedentele două partide, în condiţiile în care antrenorul spaniol i-a menajat pe titulari şi a jucat cu rezervele. „În primele două meciuri, Sito Riviera a mizat pe Jordy Illa, Matei, Lupu, Philipe Prado, iar Al-Ioani şi Şotârcă erau principalele rezerve, întrucât Molomfălean, Dobre şi Gherman au absentat, fiind accidentaţi. Cu croaţii, meciul a fost de la un capăt la altul în favoarea noastră, iar scorul de 7-1 nu lasă loc la comentarii. Cu ungurii a fost mai greu, deoarece la pauză a fost 2-2, iar în repriza secundă, chiar ne-au condus ei pentru un minut, cu 3-2. Finalul a fost controlat de noi, dovadă că s-au marcat şase goluri consecutive şi am câştigat cu 8-3. În ultimul joc, Sito Riviera a testat potenţialul tinerilor şi i-a menajat pe greii echipei, astfel că, scorul a fost doar 2-2”, a spus George Mara, preşedintele FC Deva.

Ţintesc trofeul
Turneul din Ungaria a fost ultima repetiţie a FC Deva, înaintea duelului pentru Supercupa României cu City’us Tg. Mureş, programat în 30 august, la Cluj. „Obiectivul nostru e cucerirea trofeului, iar jocurile din Ungaria au demonstrat că echipa are puterea de a câştiga Supercupa. Sperăm să avem toţi jucătorii valizi la ora meciului şi atunci, cu siguranţă, vom învinge”, a precizat oficialul devean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura