Actualitate

Repartiţiile în noul bloc ANL bagă dihonia în legislativul devean

Scandal, ieri, în Consiliul Local Deva, din cauza unui proiect de hotărâre privind aprobarea tabelului cu solicitanţii care pot beneficia de locuinţe ANL în municipiu. Unii dintre aleşi nu au înţeles de ce în şedinţa anterioară, votaseră o listă cu aceşti beneficiari, iar ieri, s-au trezit cu o altă listă. Secretarul municipiului Deva, Laura Sârbu, a încercat să-i lămurească. Cu toate acestea, până la finalul întrunirii, unii consilieri nu au priceput cum stă treaba.
Viceprimarul Ovidiu Moş a solicitat ca la acest proiect, să facă un amendament, astfel încât, în locul lui Ovidiu Draia, care a fost scos de pe listă pentru o locuinţă ANL, să fie numită o altă persoană. Scandalul s-a declanşat imediat, aleşii certându-se ca la uşa cortului. În plus, un devean, Ovidiu Netede, care susţine că are o cerere pentru o locuinţă ANL încă din anul 2002, a venit în faţa consilierilor, pentru a le spune că va da foc noului bloc ANL care  a fost dat în folosinţă anul acesta. Asta, pentru că el nu a primit un apartament de 10 ani, deşi are doi copii. (S. Popa)

One thought on “Repartiţiile în noul bloc ANL bagă dihonia în legislativul devean

  • Ovidiu Mos betivul DEVEI. Chiar un asemenea ordinar care nu poate scoate 2 cuvinte, Ada am ajuns noi Devenii? Sa ne conducă un betiv ordinar? Sa-i fie rusine domnului Primar pe care l-am votat!!! Rusinica

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura