Politica si administratie

Reparaţii la Teatrul din Petroşani

Acoperişul clădirii administrative a Teatrului din Petroşani va fi reparat. Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara, în subordinea căruia se află instituţia culturală, va aloca suma necesară reparaţiilor.
În şedinţa din 28 iulie a CJ Hunedoara va fi supus votului consilierilor judeţeni proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul: „Reparaţii acoperiş Corp Vechi Teatrul Dramatic I.D. Sîrbu Petroşani”.
Potrivit vicepreşedintelui CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu (foto), acoperişul clădirii teatrului a fost distrus în vara anului trecut, în urma unei ploi cu grindină. De atunci, ţiglele nu au fost înlocuite, iar umezeala s-a infiltrat în tavan. De aceea, intervenţia la acoperişul clădirii este urgenţă, fiind vorba de reparaţii curente. Suma prevăzută acestor lucrări, cu tot cu cheltuielile aferente întocmirii proiectului tehnic este de 230.000 de lei.
Vicepreşedintele CJ Hunedoara a mai precizat că de 25 de ani, la clădirea teatrului petroşănean nu s-a mai făcut nici o reparaţie. Inclusiv angajaţii instituţiei culturale descriau situaţia de la teatru ca fiind una dezastruoasă, atât din punct de vedere al întreţinerii cât şi al dotărilor tehnice. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura