Relaxare, dulce relaxare

17 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Autorităţile au anunţat, ieri, 392 de noi cazuri de COVID în ultimele 24 de ore, după prelucrarea a 11.365 de teste rapide şi PCR. De ieri până azi, 48 de oameni infec­taţi şi-au pierdut viaţa, iar la ATI sunt inter­naţi 753 de pacienţi în stare gravă.
De asemenea, de la ultima informare fă­cută de GCS, au fost raportate şi rezultatele a 409 teste RT-PCR, prelucrate anterior ul­ti­melor 24 de ore şi transmise până la data de 17 mai. Ultima oară când au fost ra­por­tate mai puţine cazuri noi a fost pe 6 iulie 2020. Atunci, 250 de persoane au fost con­fir­mate cu COVID-19, fiind înregistrate 4.614 teste. Distinct de cazurile nou confir­mate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 67 de persoane au fost reconfirmate.
În judeţ, ieri au fost înregistrate doar 5 noi cazuri de îmbolnăviri cu Covid, inci­den­ţa fiind de 0,72 la mia de locuitori. Mai avem doar două localităţi în scenariul roşu, co­munele Tomeşti şi Bucureşci. Municipiul Deva are o incindeţă de 0,95 la mia de locuitori. Ca atare, lucrurile merg bine din punctul de vedere al scăderii îmbolnăvirilor cu noul virus. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum bagă zâzanie administraţia printre salariaţii Complexului Energetic Hunedoara

Adriana Năstase Aproximativ 50 de salariaţi ai ter­mo­cen­tralei Mintia (foto) s-au strâns, ieri dimineaţa, în clădirea administrativă pentru a-şi arăta...

Aurul brădenilor a strălucit din nou

Echipa de fotbal a CSA Aurul Brad a câştigat duminică prima manşă din barajul de pro­mo­vare/menţinere în Liga 3 în...

Atletul Marius Iulian Cocioran, calificat la Jocurile Olimpice

Atletul român Marius Iulian Cocioran (foto) a reuşit o bună performanţă, după ce s-a clasat pe locul 12 în proba...

Închide