Relaxare, dulce relaxare

Autorităţile au anunţat, ieri, 392 de noi cazuri de COVID în ultimele 24 de ore, după prelucrarea a 11.365 de teste rapide şi PCR. De ieri până azi, 48 de oameni infec­taţi şi-au pierdut viaţa, iar la ATI sunt inter­naţi 753 de pacienţi în stare gravă.
De asemenea, de la ultima informare fă­cută de GCS, au fost raportate şi rezultatele a 409 teste RT-PCR, prelucrate anterior ul­ti­melor 24 de ore şi transmise până la data de 17 mai. Ultima oară când au fost ra­por­tate mai puţine cazuri noi a fost pe 6 iulie 2020. Atunci, 250 de persoane au fost con­fir­mate cu COVID-19, fiind înregistrate 4.614 teste. Distinct de cazurile nou confir­mate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 67 de persoane au fost reconfirmate.
În judeţ, ieri au fost înregistrate doar 5 noi cazuri de îmbolnăviri cu Covid, inci­den­ţa fiind de 0,72 la mia de locuitori. Mai avem doar două localităţi în scenariul roşu, co­munele Tomeşti şi Bucureşci. Municipiul Deva are o incindeţă de 0,95 la mia de locuitori. Ca atare, lucrurile merg bine din punctul de vedere al scăderii îmbolnăvirilor cu noul virus. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.