Regulament de selectare internã în UDMR

Europarlamentarul Iuliu Winkler (foto) a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că ar fi necesar ca protocolul dintre UDMR cu partenerii din Coaliţia de guvernământ să fie semnat cât mai repede.
„Acest protocol conţine obiective concrete, cu termene de realizare. Însă, dacă documentul respectiv nu va fi semnat, există posibilitatea de a părăsi Coaliţia. Tergiversarea semnării protocolului înseamnă o lipsă de maturitate politică a partenerilor politici, pentru realizarea concretă a obiectivelor din programul de guvernare”, a declarat Iuliu Winkler.
Pe de altă parte, liderul UDMR Hunedoara susţine că formaţiunea sa politică a adoptat un regulament pentru selecţia internă a candidaţilor pentru alegerile locale. „Organizaţiile judeţene pot alege între trei modalităţi de selectare a candidaţilor. Până la începutul lunii aprilie, vor fi desemnaţi candidaţii pentru locale. Iar înţelegerile politice sau alianţele politice la orice nivel, trebuie aprobate de prezidiul UDMR”, a adăugat europarlamentarul Iuliu Winkler. (S. Popa)

3 comentarii la „Regulament de selectare internã în UDMR

  • 28 februarie 2012 la 5:12
    Legătură permanentă

    JOS MAGHIARII DE LA PUTERE!daca nu luam acum atitudine ,suntem terminati!astia vor Ardealul!

  • 28 februarie 2012 la 7:04
    Legătură permanentă

    pana cand…[email protected] cred ca ai facut insolatie…acum iarna e o performanta extraordinara…se pare ca nici nu sunt sanse sa iti reviii…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.