Regal la Cairo, al gimnaștilor de aerobic din România

La finalul săptămânii trecute s-a desfășurat la Cairo, în Egipt, una dintre cele mai importante competiții internaționale din acest an la gimnastică aerobică, unde au fost  testate noile  compoziții prezentate de sportivii care se pregătesc pentru apropiatele Campionate Mondiale de la Baku.

 

Speranțe pentru Baku

Cupa Pharaos la gimnastică aerobică a reunit sportivi din 14 țări printre care și România care a participat cu o delegație alcătuită din gimnaști din ambele loturi representative, seniori și juniori.Cunoscuți pentru valoarea lor mondială, sportivii noștri au cucerit la aceste întreceri 11 medalii din care 9 de aur și 2 de argint, ceea ce confirmă că sunt șanse la locuri pe podiumul de premiere în competiția care  se va desfășura la Baku pe finalul lunii mai și unde gimnaștii din România pot cucerii 3-4 medalii atât la individual cât și la perechi sau grup.

 

Au evoluat foarte bine

La Cairo, evidențiem evoluția deosebită a gimnastei Teodora Cucu, medaliată cu aur la individual, revenită de puțin timp în întrecerile de aerobică după o accidentare care a ținut-o mult timp în afara sălii de antrenament.De asemenea, aprecierie deosebite pentru a trio-ului alcătuit din seniorii Sarmiza Niculescu-Gabriel Bocșer-Mihai Popa (ambii băieți foști sportivi la LPS Cetate Deva) medaliați cu aur și pentru juniorii Mădălina Cucu-David Gavrilovici-Daniei Țavoc, medalie de argint.

Trio-ul juniorilor Claudia Ristea-Claudia Gheorghe-Leonard Manta a câștigat o medalie de aur, ccea ce  confirmă posibilitățile sportivilor în perspectiva Mondialelor din luna mai. Felicitări pentru aceste rezultate sportivilor și antrenorilor Maria Fumea,Mădălina Ciovei,Mariana Mezei și antrenorului federal Alina Drăgan.

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum i-a prins primarul Hunedoarei pe aleşii locali din Opoziţie. Edilul şef Dan Bobouţanu: La amiază votează împotriva bugetului spitalului, după-amiază oferă flori cadrelor medicale

Sorina Popa Bugetul municipiului Hunedoara a fost votat, dar doar pentru că aleşii social-democraţi au reuşit să se mobilizeze şi

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Caracatiţa de la o uni­tate din vestul regiunii cu lămpaşe este pe cale să fie destrămată. Gurile rele spun că

Şi-a vărsat nervii pe „păcănele”

Supărat că a pierdut la jocurile de noroc, un tânăr din Petroşani a distrus unul dintre aparatele dintr-o sală de

Închide