Regal al gimnasticii aerobice la Baku

În aceste zile se desfăşoară la Baku, în Azerbaijan, sub directa organizare a Fe­de­raţiei Internaţionale de Gimnastică într­e­ce­rile Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică pentru seniori, juniorii fiind pre­zenţi şi ei în competiţie.
Cea de a IX-a ediţie a întrecerilor adresate juniorilor se desfăşoară începând de astăzi în National Gymnastics Arena din Baku, cu o participare numeroasă, gimnaşti din 31 de ţări fiind prezenţi la această competiţie mon­dială.
Juniorii vor concura la două categorii de vârstă,12-14 şi 15-17- ani la care se vor acorda medalii atât la individual cât şi la perechi, trio sau grupuri.
România este reprezentată la Baku numai la categoria 15-17 ani de către următorii gim­naşti: Claudia Ristea la individual fe­minin, Vlăduţ Popa şi Leonard Manta la in­dividual masculin.
Perechile mixte înscrise în concurs, două la număr, sunt alcătuite din Vlad Si­minea/Larisa Suiu şi Darius Brânda/Daria Mihaiu (legi­ti­mată la LPS Cetate Deva).
România are înscrise în competiţie şi două grupuri alcătuite din Leonard Manta/ Larisa Suiu/Darius Brânda/Daria Mihaiu/ Clau­dia Gheorghe şi Vlăduţ Popa/Larisa Suiu/Darius Brânda/Daria Mihaiu/Mădălin Boldea/ Mirela Frîncu (legitimată la LPS Cetate Deva).Finalele competiţiei de la Baku sunt programate duminică, 23 mai.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.