Redeschiderea Circumscripţiei Fiscale din oraşul Simeria, sprijin real pentru locuitorii acestei localitãţi

Stimate domnule Ministru,

Ani de-a rândul, în ţara noastră, s-a vorbit de către toţi politicienii, indiferent de culoarea lor politică, de descentralizare şi deconcentrare.

Am siguranţa că prin experienţa dumneavoastră şi profesionalismul de care aţi dat dovadă, veţi înţelege demersul meu. Este vorba de remedierea unei greşeli, din punctul meu de vedere, aceea de a fi desfiinţat unele circumscripţii financiare din anumite localităţi, mutându-le în alte oraşe.
Lucrul acesta a cauzat multe nemulţumiri, şi o serie de greutăţi pentru oameni, în vederea rezolvării a o serie de probleme legate de relaţia cu administraţia fiscală.
Bineînţeles că problemele sunt atât la nivelul persoanelor fizice, cât şi a celor juridice. Un asemenea caz este cel al oraşului Simeria, nod de cale ferată.
Vă rog, domnule ministru, în virtutea atribuţiilor dumneavoastră, să mă informaţi în scris şi verbal asupra posibilităţii, prezente şi viitoare, în ceea ce priveşte revenirea lucrurilor la normal, pentru ca locuitorii oraşului Simeria să aibă din nou circumscripţia fiscală proprie.
Cu deosebită consideraţie,  Deputat Iosif Veniamin Blaga

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare