Record de amenzi date de poliţiştii locali deveni în luna august

Raportul activităţii pe luna august denotă că poliţiştii locali ai municipiului Deva s-au pus serios pe treabă. Aşadar, în ultima lună de vară, agenţii au dat amenzi în valoare totală de 42.320 de lei, depăşind cu circa 6.000 de lei cele din iulie.
Cele mai multe amenzi şi avertismente au fost aplicate de poliţiştii locali pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, comercializarea de produse pe domeniul public fără a putea justifica provenienţa lor, depozitarea de deşeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop etc. În total, au fost date 96 de amenzi în valoare de 26.000 de lei şi 110 avertismente.
Poliţiştii locali cu atribuţii în supravegherea traficului rutier au dat 30 de amenzi în valoare de 7.000 de lei şi 111 avertismente, o parte dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea abuzivă a locurilor de parcare. Şi în domeniul construcţiilor, poliţiştii locali deveni au descoperit nereguli, acordând 73 de amenzi în valoare de 9.200 de lei şi 31 de avertismente.
De mare ajutor pentru agenţii locali este sistemul de supraveghere video de pe străzile municipiului Deva. Conform datelor oferite de primărie, Serviciul Monitorizare Video şi Trafic s-a sesizat în luna august în 348 de cazuri: pe linie de ordine şi linişte publică (124), circulaţie rutieră (209), disciplină în construcţii (4), mediu (11), un număr de opt fiind sesizări telefonice prin apelul unic de urgenţă 112. Au fost verificate în baza naţională de date 174 de persoane şi autovehicule. Poliţia Locală Deva se află în subordinea Primăriei municipiului Deva. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.