ActualitateEducatie si cultura

Recital extraordinar Corina Chiriac la ”Stelele Cetății 2017”

Adriana Clej

       În zilele de 2 și 3 decembrie 2017, la Teatrul de Artă din Deva se desfăşoară cea de a 35-a ediţie a Festivalul Național de Muzică Pop ”Stelele Cetății”. Vor intra în concursul final 10 interpreţi, din şapte judeţe.

      Festivalul debutează sâmbătă, 2 decembrie 2017, la ora 18.00, cu concursul de interpretare, cu acompaniament live, care va fi urmat de un recital susținut de Gabriel Cîndea – câștigătorul Trofeului Stelele Cetății 2016. Manifestarea va continua duminică, 3 decembrie 2017, de la ora 18.00, cu Gala laureaților. Prețul unui bilet de intrare la gală este 10 lei.

    Trofeul ”Stelele Cetății” va fi acordat prin votul juriului. De asemenea, vor fi acordate premiile I, II și III. Toți participanții la concurs vor primi plachete și diplome. Valoarea totală a premiilor este de 6.000 de lei, sumă asigurată de organizatori și sponsori. Festivalul se va încheia cu un recital extraordinar al cunoscutei artiste Corina Chiriac.

      Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva, Consiliul Local Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva. Publicul prezent la festival va avea ocazia să participe la ”Tombola spectatorilor”, al cărei premiu este o chitară acustică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura