Recidivistul judecat pentru violarea unei copile, sătul de arest

9 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Individul de 54 de ani, din Petroşani, a încercat neîncetat să-i convingă pe judecători să-l elibereze. Recidivistul a fost trimis în judecată pentru violarea unei fetiţe de 11 ani.

Petru Rafan (foto) se află în Penitenciarul Aiud după ce Tribunalul Hunedoara i-a prelungit cu încă 30 de zile arestul preventiv. Individul a încercat în repetate rânduri să-i înduplece pe judecători să-l elibereze sub control judiciar ori să-l plaseze în arest la domiciliu, cereri respinse de fiecare dată. Bărbatul este judecat pentru că a violat o fetiţă de 11 ani (trei acte materiale), dar şi pentru pornografie infantilă şi şantaj.
Rafan este vecin cu copila violată, ameninţată şi şantajată repetat, faptele având loc la locuinţa lui din cartierul Colonie. Mama copilei a reclamat violul, iar anchetatorii au aflat că minora a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu individul, acte ce erau şi filmate. Rafan ar fi folosit aceste înregistrări pentru a o şantaja dacă va spune ceva. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferiţă rănită după ce a călcat prea tare acceleraţia

O tânără de 23 de ani, din Brad, a suferit răni uşoare în urma accidentului rutier pe care l-a provocat.

Copilă înghiţită de apele Streiului

Fetiţa de numai şapte ani a mers la scăldat alături de sora ei mai mare, o adolescentă în vârstă de...

Jandarmii montani s-au antrenat în Cheile Tăii

Zona sălbatică din apropierea Petrilei este folosită periodic de jandarmii montani ori alte formaţiuni de salvare pentru antrenament.

Închide